Guralica Rookie Ride-on Pink Smoby s metalnim okvirom i volanom koji se okreće od 12 mjes

Opis proizvoda

Guralica Rookie Ride-on Pink, francuskog proizvođača Smoby, predstavlja izvrstan poklon za svu djecu, prvenstveno djevojčice od 12. mjeseca starosti. Guralica je proizvedena od izdržljivog metalnog okvira, koji se može pohvaliti visokom čvrstoćom i stabilnošću. Ergonomski oblikovana sjedalica djeci nudi udobnost i na dužem putovanju. Vožnja na guralici izuzetno je udobna, zahvaljujući 4 tiha EVA kotača, koji su proizvedeni od posebnog materijala koji sjedinjuje prednosti tihih gumiranih kotača i izdržljive plastike. Djeca će tako moći uživati u glatkoj i ugodnoj vožnji. 

Na stražnjem djelu guralice je praktična kutija za igračke, a ispod sjedalice je držač, zahvaljujući kojem se guralica jednostavno prenosi. Mekane, protuklizne ručke na volanu ugodne su na dodir, a volan djeci omogućava okretanje u stranu do određenog kuta, što jamči sigurnu vožnju. Guralica djeci pomaže održavati ravnotežu, za vrijeme vožnje poboljšavaju svoje reflekse, procjenjuju udaljenost, a jednako tako poboljšavaju tonus svojih mišića ruku i nogu. Dimenzije guralice iznose 52*30*38 cm, a visina sjedalice je 22 cm. Ukupna nosivost guralice iznosi 25 kg

Francuski proizvođač Smoby djeci donosi prvoklasne igračke pravog francuskog dizajna. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan prema dječjim rukama. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Proizvodi Smoby svestrano pomažu pri razvoju vaše djece, oblikuju njihovu osobnost te će osvojiti i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne standarde i jamče francusku kvalitetu te suvremen izgled. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 12 mjeseci
PodrijetloFrancuska
Dimenzije52*30*38 cm
Dimenzije pakiranja51*15*26 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojacrvena
Set proizvodaNe
gift SS2024BIG55974 Autíčko,BIG55975 Autíčko
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.