Guralica motocikl Racing Bike Red BIG i široki stabilni kotači od 18 mjes

Opis proizvoda

Guralica motocikl Racing Bike Red, njemačkog proizvođača BIG, razveseliti će sve razigranu djecu već od 18. mjeseca starosti. Crveno-crna guralica proizvedena je u obliku motocikla sa širokim, dvostrukim, gumiranim kotačima, koji djeci pri svakoj vožnji omogućavaju stabilnost i visoku sigurnost. Guralica će oduševiti dječake i djevojčice već na prvi pogled, prvenstveno zahvaljujući maski, na kojoj su ilustrirane velike oči. Vrhunska guralica potiče motorički razvoj i jednako tako pravilan razvoj kukova, jer djeca na guralici sjede u širokom raskoraku. Jednako tako će uz nju jačati svoje mišiće nogu i ruku.

Guralica ima veliku nosivost - čak 25 kg. Plastična površina guralice zaštićena je od sunčevih zraka posebnim UV filterom, tako da će i nakon više godina uporabe očuvati svoje žive boje. Ručke su jednostavne za držanje, sjedalica je jako udobna i ergonomski oblikovana. Konstrukcija guralice maksimalno je prilagođena potrebama najmlađe djece, jer vožnjom poboljšavaju svoj osjećaj za ravnotežu, prostorni vid i reflekse. Dimenzije motocikla iznose 67*31*46, visina sjedalice je 29 cm.

Proizvode je testirala njemačka tvrtka za ocjenu kvalitete TÜV Rheinland, u skladu sa strogim sigurnosnim normama GS. Njemačka marka BIG proizvođač je prvoklasnih igračaka, koje dobivaju nagrade na međunarodnoj razini. Logotip marke BIG je bivol, koji predstavlja moć, izdržljivost i robusnost - upravo to su karakteristike ove marke. Marka BIG pažljivo brine na sigurnost svojih proizvoda, korišteni materijali nisu samo kvalitetni, nego također ne štete zdravlju. Nezamjenjiv dizajn, moderni proizvodni procesi i igračke koje ispunjavaju zahtjeve djece - sve to je marka BIG. 

Karakteristike

  • crvena guralica sa širokim kotačima za ekstra stabilnost
  • u potpunosti prilagođena potrebama djeteta
  • nosivost 25 kg
  • primjerena od 18. mjeseca  
  • prilagođena vožnji u unutarnjim i vanjskim prostorima
  • poseban UV filter za zaštitu boja
  • ergonomski oblikovana sjedalica potiče pravilan razvoj zglobova zdjelice
  • kvalitetan njemački proizvod
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 18 mjeseci
PodrijetloGermany
Dimenzije67*31*46 cm
Ukupna visina46 cm
Dimenzije pakiranja64*30*46 cm
Visina sjedeće plohe29 cm
Ukupna dužina67 cm
UV filtarDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina2,7 kg
Nosivost25 kg
Bojacrvena
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.