Guralica s prikolicom Baby Pony Ride On Little Smoby ergonomski oblikovana s velikim držačem za najmlađe od 12 mjes

Opis proizvoda

Guralica s prikolicom Baby Pony Little, francuskog proizvođača Smoby, prekrasna je guralica u pastelnim bojama, primjerena za svu djecu od 12. mjeseca starosti. Guralica u obliku slatkog ponija s grivom, ušima i veselim očima postati će nerazdvojan suparnik vašeg djeteta. Velika guralica je na prednjem djelu prilagođena malim dječjim ručicama i omogućava osjećaj stabilnosti i sigurnosti. Četiri kvalitetna i izdržljiva kotača pobrinuti će se za glatku i laganu vožnju. Ergonomski oblikovana sjedalica jamči da će djeca na guralici udobno sjediti i za vrijeme dužih vožnji. Dio guralice je i prikolica, u kojoj mogu prevoziti svoju omiljenu lutku ili plišanu igračku.

Dječja guralica Smoby izvrsno je pomagalo za razvoj motorike i pokreta svakog djeteta. Jača mišiće nogu, poboljšava osjećaj za ravnotežu, sjedenjem na širokoj sjedalici omogućava pravilan razvoj kukova. Guralica je izrađena od kvalitetne i izdržljive umjetne mase koja je baršunasta na dodir. Originalni izgled guralice razvija dječju maštu i izražavanje, s njom si maštaju da jašu na pravom poniju i izvrsno se zabavljaju. Nosivost guralice iznosi 25 kg, njene dimenzije su 54*27*40 cm. 

Smoby je vrhunski francuski proizvođač koji već dugi niz godinama djeci donosi kvalitetne igračke, pravog francuskog dizajna. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je i izdržljiva, istovremeno pak nježna i glatka za dječje ručice i baršunasta na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby plastičnim igračkama potiču i razvijaju dječju maštu i izražavanje.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 12 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije54*27*40 cm
Ukupna visina40 cm
Dimenzije pakiranja32*23*49 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina1,47 kg
Bojakrem
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO7911 Didaktická veža,ECO7910 Didaktická pyramída
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.