Guralica s prikolicom Backhoe Ride on Maxi Abrick Ecoiffier s bagerom i utovarivačem 8 maxi kocki od 12-36 mjes

Opis proizvoda

Guralica s bagerom, kamionom i prikolicom, francuskog proizvođača Écoiffier, višenamjenski je bager, primjeren za svu djecu, prvenstveno dječake od 1. do 3. godine starosti. Guralica je osmišljena u žuto crnoj kombinaciji boja i izgleda realistično, poput pravog građevinskog vozila, na prednjem dijelu ima pomičnu ruku, kojom će mali graditelj vladati uz pomoć ručica. Na stražnjem dijelu nalazi se ruka, s kojom će djeca naučiti natovariti 6 maxi kocaka u prikolicu. Kocke nakon toga mogu pospremiti ispod preklopne sjedalice s praktičnim prostorom za pohranu. Sjedalica na stražnjem djelu povišena i ergonomski oblikovana, tako da će malim vozačima osigurati udobnost čak i nakon dužeg sjedenja. 

Dimenzije guralice s prikolicom iznose 102*28*33 cm, a ukupna dužina je 102 cm. S radnom guralicom djeca će jačati mišiće ruku i nogu, razvijati finu motoriku, igrati se zanimanja i približiti se svijetu odraslih. Istražiti će rad vozača, građevinara i radnika na gradilištu, poboljšati prostorni vid, logično razmišljanje i izražavanje. Dječja guralica idealna je za najmlađu djecu prije nego što počnu koristiti pravi bicikl, jer već od malih mogu naučiti održavati ravnotežu i odguravati se nogama.

Francuski proizvođač Écoiffier već godinama djeci donosi prvoklasne igračke, koje ispunjavaju najviše europske standarde, zbog čega su njegove igračke primjerene i za najmlađu djecu. U svijetu u kojem se najčešće susrećemo s proizvodima izrađenim u Kini, posebno se ističe proizvođač Écoiffier svojim originalnim dizajnom, nadahnutim najnovijim trendovima, uzimajući u obzir sigurnosne standarde za vrijeme proizvodnje i kvalitetu po konkurentnim cijenama.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 12 mjeseci
PodrijetloFrancuska
Dimenzije102*28*33 cm
Ukupna visina33 cm
Ukupna dužina102 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina3,16 kg
Bojanarančasta
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.