Guralica auto Bobby Car Classic Police BIG plavi sa zvukom i svjetlom i naljepnicama na različitim jezicima od 12 mjes

Opis proizvoda

Guralica auto Bobby Car Classic Police, njemačkog proizvođača BIG fantastična je guralica za svu djecu, prvenstveno za dječake već od 12. mjeseca starosti. Proizvedena je u modernoj plavoj boji, možete ju ukrasiti i naljepnicama na raznim jezicima. Djecu će oduševiti već na prvi pogled, a već od malih nogu, uz njenu pomoć, mogu početi jačati mišiće na nogama. Bezvremenska guralica potiče razvoj motorike i pokreta djeteta, a također i pravilan razvoj kukova, jer će djeca na njoj sjediti u širokom raskoraku. Guralica se može pohvaliti velikom nosivosti od čak 50 kg.

Volan guralice može se okrenuti u stranu za 30° i opremljena je elektroničkom trubom sa zvukom i svjetlom, koja će se pobrinuti za autentičan doživljaj. Plastična površina guralice zaštićena je od sunčevih zraka posebnim UV filterom, tako da će i nakon nekoliko godina uporabe očuvati svoje žive boje. Čvrsti kotači izdržljive pneumatike omogućavaju izuzetne vozne karakteristike i stabilnost. Sjedalica je ergonomski oblikovana za maksimalnu udobnost u vožnji. Sjedalica ima i stepenicu za koljeno, tako da se djeca mogu odguravati jednom nogom - kao na romobilu.

Na prednjem i stražnjem djelu automobila su priključci za spajanje drugih dodataka marke BIG - prikolica, uže za povlačenje itd. Korišteni materijali ne štete zdravlju i mogu se reciklirati, tako da ne onečišćavaju okoliš. Tehnologija, korištena za vrijeme proizvodnje, jamči sigurnost proizvoda za djecu. Svi rubovi dječje gurali zaobljeni su, čime je dodatno smanjen rizik od ozljeda. Niska šasija osigurava stabilnost automobila na bilo kojoj površini. Dimenzije proizvoda su 58*30*38 cm. Elektronička truba radi na 2 baterija tipa AG13/LR44, koje su priložene u setu.

Proizvode je testirala njemačka tvrtka za ocjenu kvalitete TÜV Rheinland, u skladu sa strogim sigurnosnim normama GS. Njemačka marka BIG proizvođač je prvoklasnih igračaka, koje dobivaju nagrade na međunarodnoj razini. Logotip marke BIG je bivol, koji predstavlja moć, izdržljivost i robusnost - upravo to su karakteristike ove marke. Marka BIG pažljivo brine na sigurnost svojih proizvoda, korišteni materijali nisu samo kvalitetni, nego također ne štete zdravlju. Nezamjenjiv dizajn, moderni proizvodni procesi i igračke koje ispunjavaju zahtjeve djece - sve to je marka BIG. 

Karakteristike

  • dječja guralica s naljepnicama na različitim jezicima
  • funkcionalna elektronička truba sa zvukom i svjetlom
  • savršeno je prilagođena potrebama djece
  • nosivost 50 kg
  • s priključcima za povezivanje dodataka (prikolica, uže)
  • stepenica za koljeno – starija djeca će ju voziti kao romobil
  • primjerena od 12. mjeseca  
  • zaštićena od prevrtanja
  • primjerena za unutarnje i vanjske prostore
  • poseban UV filter za zaštitu boja
  • ergonomsko oblikovana sjedalica potiče pravilan razvoj zglobova zdjelice
  • kvalitetan njemački proizvod
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 12 mjeseci
PodrijetloGermany
Dimenzije58*30*38 cm
Ukupna visina31 cm
Dimenzije pakiranja59*27*31 cm
Ukupna dužina58 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
SvjetloDa
ZvukDa
UV filtarDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina2,99 kg
Nosivost50 kg
BilješkaBattery: 2 x AG13/LR44 included
Bojamodra
Set proizvodaNe
gift SS2024BIG55974 Autíčko,BIG55975 Autíčko
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.