Guralica pas na 4 kotača Buddy BIG s velikom ergonomskom sjedalicom i naslonom od 12 mjes

Opis proizvoda

Guralica pas na 4 kotača Buddy, njemačkog proizvođača BIG divna je guralica, koja će razveseliti svako dijete od 12. mjeseca starosti. Plava guralica izrađena je u obliku psića s divnim šarenim detaljima. Praktična ručka omogućava djeci čvrsto i dobro prianjanje. Za udobno sjedenje pobrinuti će se ergonomska sjedalica s povišenim stražnjim djelom, s kojim će se djeca prilikom vožnje osjećati sigurnije. Dječake i djevojčice guralica će oduševiti već na prvi pogled, psić s veselim osmjehom uvijek će im poboljšati raspoloženje. Zajedno s njim već od malih nogu mogu vježbati mišiće nogu. Bezvremenska guralica potiče razvoj motorike i pokreta djeteta, a također i pravilan razvoj kukova, jer će djeca na guralici sjediti u širokom raskoraku.

Guralica se može pohvaliti velikom nosivošću od čak 50 kg, zaštićena je od prevrtanja, na donjem dijelu nalazi se priključak za dodatke marke BIG (npr. uže za povlačenje - nije dio seta). Narančaste ručke na upravljaču nisu pomične i djetetu omogućavaju vožnju samo u jednom smjeru. Plastična površina guralice zaštićena je od sunčevih zraka UV filterom, tako da će i nakon više godina uporabe očuvati svoje žive boje. Čvrsti stražnji kotači proizvedeni su od kvalitetne plastike i djeci omogućavaju izuzetne vozne karakteristike i stabilnost.

Korišteni materijali nisu štetni zdravlju i mogu se reciklirati, rako da ne štete ni okolišu. Tehnologija, korištena prilikom proizvodnje, jamči sigurnost proizvoda za djecu. Svi rubovi dječje guralice zaobljeni su, čime je rizik od ozljeda znatno smanjen. Nisko podvozje omogućava stabilnost autića na bilo kojoj površini. Dimenzije proizvoda su 23*59*41 cm. Proizvode je testirala njemačka tvrtka za ocjenu kvalitete TÜV Rheinland, u skladu sa strogim sigurnosnim normama GS.

Njemačka marka BIG proizvođač će prvoklasnih igračaka, koje su nagrađivane na međunarodnoj razini. Logotip marke BIG je bivol, koji predstavlja snagu, izdržljivost i robusnost - sve to su karakteristike ove marke. Marka BIG brižno pazi na sigurnost svojih proizvoda, korišteni materijali nisu samo kvalitetni, nego niti ne štete zdravlju. Nezamjenjiv dizajn, suvremeni proizvodni procesi i igračke koje ispunjavaju zahtjeve djece - sve to je marka BIG.

Karakteristike

  • moderna guralica u obliku psića
  • savršeno je prilagođena potrebama djece
  • nisko stabilno podvozje
  • maksimalna nosivost 50 kg
  • na prednjem djelu je priključak za uže za povlačenje
  • primjereno od 12. mjeseca  
  • zaštićena od prevrtanja
  • prilagođena vožnji u unutarnjim i vanjskim prostorima
  • poseban UV filter za zaštitu boja
  • ergonomsko oblikovana sjedalica potiče pravilan razvoj zdjelice
  • kvalitetan njemački proizvod
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 12 mjeseci
PodrijetloGermany
Dimenzije23*59*41 cm
Ukupna visina41 cm
Dimenzije pakiranja59*23*41 cm
Ukupna dužina59 cm
ZvukDa
UV filtarDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina2,35 / 2,95 kg
Nosivost50 kg
Bojamodra
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.