Guralica motocikl Speed Runner Big sa sjedalicom i volanom podesivim po visini od 18 mjes

Opis proizvoda

Motor Speed Runner, njemačkog proizvođača BIG, predstavlja izvrsnu sportsku guralicu za sve dječake i djevojčice od 18. mjeseca starosti nadalje. Moderna narančasto crna guralica u obliku brzo motora opremljena je čvrstim metalnim okvirom u kombinaciji s robusnim plastičnim elementima. Veliki kotači s izdržljiv naplatcima pobrinuti će se za tihu i glatku vožnju po bilo kakvoj površini. Ergonomska sjedalica i protuklizna ručka su podesive po visini, zahvaljujući čemu ćete guralice moći prilagoditi djetetovoj starosti i visini. Prekrasan dizajn i precizno dorađeni detalji na guralici djeci će osigurati izvrsne doživljaje pri svakodnevnoj vožnji.

Dječake i djevojčice guralica će oduševiti već na prvi pogled, već od malih nogu mogu uz njenu pomoć jačati mišiće nogu. Sportska guralica potiče motorički razvoj te razvoj pokreta djece, brže pridobivaju reflekse, procjenjuju udaljenost i pridobivaju samopouzdanje. Istovremeno jačaju svoj osjećaj za ravnotežu, zato je guralica izvrsna priprema za prvi bicikl, može se pohvaliti i visokom nosivošću, do 35 kg. Ručke omogućavaju jednostavno primanje, posebno oblikovana sjedalica malim sportašima omogućava maksimalnu udobnost i za vrijeme duže vožnje. Dimenzije motora iznose 79*37*51 cm.

Proizvode je testirala njemačka tvrtka za ocjenu kvalitete TÜV Rheinland, u skladu sa strogim sigurnosnim normama GS. Njemačka marka BIG proizvođač je prvoklasnih igračaka, koje dobivaju nagrade na međunarodnoj razini. Logotip marke BIG je bivol, koji predstavlja moć, izdržljivost i robusnost - upravo to su karakteristike ove marke. Marka BIG pažljivo brine na sigurnost svojih proizvoda, korišteni materijali nisu samo kvalitetni, nego također ne štete zdravlju. Nezamjenjiv dizajn, moderni proizvodni procesi i igračke koje ispunjavaju zahtjeve djece - sve to je marka BIG. 

Karakteristike

  • guralica motor s izdržljivim metalnim okvirom 
  • savršeno prilagođena potrebama djece
  • nosivost 35 kg 
  • primjerena za djecu od 18. mjeseca
  • volan i sjedalica su podesivi po visini 
  • protuklizne ručke s povišenim rubovima
  • kvalitetan njemački proizvod 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 18 mjeseci
PodrijetloGermany
Dimenzije79*37*51 cm
Prilagodljiva visinaDa
Težina3,3 kg
Nosivost35 kg
Bojacrna
Set proizvodaNe
gift SS2024BIG55974 Autíčko,BIG55975 Autíčko
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.