Guralica motor Sport Balance Bike Red BIG široki dvostruki gumirani kotači crvena od 18 mjes

Opis proizvoda

Bicikl na održavanje Sport Bike Red njemačkog proizvođača BIG predstavlja odličan izbor za svu djecu, posebno dječake od 18 mjeseci. Crveno-crni bicikl je oblikovan kao sportski motocikl sa širokim dvostrukim gumiranim kotačima, koji pružaju dodatnu stabilnost i karakteriziraju se tišom vožnjom. Dječaci i djevojčice će se odmah zaljubiti u ovaj sportski bicikl i zahvaljujući njemu mogu već vrlo rano trenirati mišiće nogu. Dječji bicikl potiče motorički i pokretljivi razvoj djeteta, kao i pravilan razvoj kuka, jer sjedi u širokom rasponu.

Nosivost bicikla je do 25 kg. Plastična površina bicikla je zaštićena od oštećenja sunčevim zrakama UV filtrom, tako da će i nakon godina zadržati svoj prekrasan izgled. Ručke se lako drže, sjedalo je vrlo udobno i ergonomski oblikovano za maksimalnu udobnost vožnje. Konstrukcija bicikla je prilagođena potrebama najmanje djece, a stražnji dio sjedala je opremljen ručkom za jednostavno nošenje. Djeca dok voze bicikl treniraju svoj osjećaj ravnoteže, poboljšavaju svoj prostorni vid i reflekse. Dimenzije bicikla su 63*35*46 cm, sjedalo je visoko 29 cm.

IGRAČKE BIG su testirane od strane njemačke kontrolne organizacije TÜV Rheinland u skladu sa strogim sigurnosnim standardima GS. Njemački brend BIG je proizvođač vrhunskih igračaka koje dobivaju nagrade na međunarodnoj razini. Logo brenda BIG je bivol, koji predstavlja snagu, izdržljivost i robusnost - upravo su to karakteristični elementi ovog brenda. Brend BIG polaže veliku važnost na sigurnost svojih proizvoda, korišteni materijali su ne samo kvalitetni, već i zdravstveno neškodljivi. Jedinstveni dizajn, moderni proizvodni procesi i igračke koje zadovoljavaju zahtjeve djece - to je brend BIG.

Značajke

  • bicikl u obliku motocikla
  • dodatno široki dvostruki gumirani kotači
  • potpuno prilagođen dječjim potrebama
  • nosivost 25 kg
  • pogodno za djecu od 18 mjeseci
  • prilagođeno za vožnju u zatvorenom i otvorenom prostoru
  • poseban UV filter za zaštitu boja
  • ergonomski oblikovano sjedalo podržava pravilan razvoj kukova
  • kvalitetan njemački proizvod
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 18 mjeseci
PodrijetloDesigned in Germany
Dimenzije63*35*46 cm
Dimenzije pakiranja62*30*44 cm
Visina sjedeće plohe29 cm
UV filtarDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina2,8 kg
Nosivost25 kg
Bojacrvena
Set proizvodaNe
gift SS2024BIG55974 Autíčko,BIG55975 Autíčko
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.