Guralica motor s prednjim svjetlom Scooter Blue Smoby s gumiranim kotačima plavo-siva od 18 mjes

Opis proizvoda

Iznenadite svoju djecu divnom guralicom, francuskog proizvođača Smoby.  Guralica motor s prednjim svjetlom Scooter Blue izvrsna je guralica za sve dječake i djevojčice od 18. mjeseca starosti. Može se pohvaliti svojom divnom plavo-sivom kombinacijom boja, trkaćeg je izgleda, a svojim francuskim dizajnom zadivit će svu djecu. Ovaj divan dječji motorčić pali se pomoću mehaničkog ključa, koji se nalazi neposredno ispod upravljača. Na upravljaču se nalazi realistično prednje svjetlo, a ispod ergonomski oblikovanog sjedala krije se pretinac, u koji vaši najmlađi mogu pospremiti svoje omiljene igračke. Za tihu i jednostavnu vožnju guralice pobrinuti će se gumirani kotačić. Prednji kotač ima blatobran, koji štiti odjeću od prekomjernog prljanja. 

Vrhunska dječja guralica u obliku skutera postati će najomiljenije prijevozno sredstvo vaših mališana. Također će im pomoći pri pravilnim motoričkim vještinama, jer će tijekom vožnje ojačati mišiće nogu, poboljšati svoje reflekse i naučiti procjenjivati udaljenost. Guralica za djecu izrađena je od kvalitetne i čvrste umjetne mase, zbog čega se može pohvaliti svojim dugim vijekom trajanja. Upravljač na guralici ugodno je na dodir, te djeci omogućava jednostavnu i sigurnu vožnju. Ukupna težina guralice iznosi 2,4 kg, pa ju djeca mogu nositi i na izlet s roditeljima. Dimenzije artikla su 65*34*48 cm.

Francuski proizvođač Smoby godinama djeci donosi samo najkvalitetnije igračke originalnog dizajna, zahvaljujući kojima stječu nova iskustva i upoznaju svijet oko sebe. Plastika igračaka Smoby je tvrda i čvrsta, a istovremeno nježna i glatka za dječje ruke i baršunasta na dodir. Sve dječje igračke Smoby imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna i zaštićena od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na plastičnim igračkama Smoby potiču i razvijaju dječju maštu. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 18 mjeseci
PodrijetloFrancuska
Dimenzije65*34*48 cm
Ukupna visina48 cm
Dimenzije pakiranja39*24*59 cm
Ukupna dužina65 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina2,4 kg
Bojamodra
Set proizvodaNe
gift SS2024BIG55974 Autíčko,BIG55975 Autíčko
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.