Guralica avion Minnie Kiddieland s prednjim propelerom sa zvukom i svjetlom od 12 mjes

Opis proizvoda

Guralica Kiddieland u obliku prekrasnog aviona s omiljenom pilotkinjom Minnie izuzetan je poklon za svu djecu, prvenstveno djevojčice od 12. do 36. mjeseca starosti. Ružičasta guralica na prednjem dijelu ima veliki propeler koji se može okretati. Moderan avion očarati će svojim svjetlosnim i zvučnim efektima, djeca se mogu veseliti realističnim zvukovima uzlijetanja i slijetanja. Volan sadrži gumbe i u obliku je avionskog upravljača, na prednjoj strani kokpita je figurica Minnie, koji će letjeti zajedno s djecom. Ova izvrsna igračka pomaže djeci pri razvoju fine motorike, vesele boje potiču njihovu maštu i izražavanje. 

Avion ima kvalitetne plastične kotače i sigurnu te udobnu ergonomski oblikovanu sjedalicu. S volanom se prednji kotači guralice okreću te tako djeca sama mijenjaju smjer vožnje. Dječja guralica pravi je izbor za svu hrabru djecu koja žele otkrivati i upoznavati svijet oko sebe. Na strani guralice je animirana sličica nasmiješene Minnie, koja je oduševila djecu diljem svijeta. Paketu su priložene i 3 testne baterije AA. Stabilna i izdržljiva plastična konstrukcija s naslonom za leđa djeci će trajati dugi niz godina i pomagati im pri svestranom razvoju. 

Kiddieland je proizvođač igračaka za mališane i novorođenčad, a na svjetskog tržištu prisutan ej još od godine 1998., licencu za Disney proizvode dobio je godine 2002. Kiddieland je raširen prvenstveno po američkom kontinentu, a uvelike također i u Europi. Nudi igračke prekrasnog dizajna, veselih boja, sa zvučnim i svjetlosnim efektima i motivima iz animiranih filmova po pristupačnim cijenama. Njihovi cilj je ponuditi brižnim roditeljima igračke s kojima će se njihova djeca ne samo zabavljati, već će s njima i puno naučiti.

Karakteristike

  • kvalitetna i sigurna guralica s pomičnim propelerom 
  • robusna konstrukcija 
  • veseli šareni dizajn s Minnie
  • elektroničke funkcije - zvučne i svjetlosne 
  • za razvoj izražavanja i motoričkih sposobnosti 
  • od 12. mjeseca
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 12 mjeseci
Dimenzije51*25*38 cm
Dimenzije pakiranja52*27*34 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
SvjetloDa
ZvukDa
GlazbaDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
BilješkaBattery: 3 x AA/LR6 included
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.