Guralica minibus sa zvukom Baby Volkswagen T1 Blue BIG s realističnim dizajnom i pretincem od 18 mjes

Opis proizvoda

Guralica Minibus, njemačkog proizvođača BIG, predstavlja izuzetnu igračku za svu djecu od 18. mjeseca starosti. Moderna guralica u plavo bijeloj kombinaciji boja nastala je prema pravom modelu minibusa Volkswagen T1, zato će djecu ostaviti već na prvi pogled. Ispod sjedalice koja se otvara nalazi se pretinac, u koji djeca mogu spremiti svoje omiljene igračke. Realistične doživljaje na guralici u obliku minibusa zajamčiti će i logotip i registarske oznake na prednjem i stražnjem dijelu auta. 

Guralica je opremljena i s mehaničkom trubom i kvalitetnim protukliznim kotačima od mekane plastike, koji prilikom vožnje jamče osjećaj sigurnosti i pouzdanosti. Dječji minibus robusna je i izdržljiva guralica sa zaobljenim rubovima, koja raspolaže visokom nosivošću do 50 kg. Njegova površina zaštićena je od blijeđenja s posebnim UV filterom, tako da će očuvati svoj prekrasan izgled i nakon duže uporabe. Guralica će postati omiljena igračka svakog djeteta, koje će se s njom zaputiti na putovanje ili izlet. 

Vožnja na guralicama BIG potiče pravilan razvoj kukova, jer djeca na njima sjede u širokom raskoraku. Volan guralice određuje smjer vožnja, može se okretati u stranu za 30°. Moderna guralica djeci pomaže razvijati njihove fizičke sposobnosti, a jednako tako u njima budi razvoj izražavanja i mašte. S njom će se igrati vozača, pri vožnji će učiti procjenjivati udaljenost i brzinu vožnje prilagoditi okolici. Ukupne dimenzije guralice iznose 61*23*37 cm.

Njemački proizvođač BIG izrađuje kvalitetne igračke za djecu raznih dobnih skupina. Proizvodi BIG testirani su u neovisnim institutima, koji su usredotočeni na kvalitetu proizvoda. Guralicu za djecu testirao je njemački kontrolni organ TÜV Rheinland, u skladu sa strogim sigurnosnim normala GS. Logo marke BIG je bivol, koji predstavlja snaguizdržljivost i robusnost - upravo to su karakteristike ove marke. Marka BIG pažljivo brine o sigurnosti svojih proizvoda, korišteni materijali nisu samo kvalitetni, već i zdravlju neškodljivi. 

Karakteristike 

  • guralica u obliku minibusa Volkswagen T1 
  • sjedalica s prostorom za pohranu 
  • nosivost do 50 kg 
  • primjereno od 18. mjeseca starosti 
  • poseban UV filter za zaštitu boje 
  • robusna s kvalitetnom plastikom 
  • kvalitetan njemački proizvod 
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 18 mjeseci
PodrijetloDesigned in Germany
Dimenzije61*23*37 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojamodra
Set proizvodaNe
gift SS2024BIG55974 Autíčko,BIG55975 Autíčko
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.