Guralica minibus sa zvukom Baby Volkswagen T1 BIG s realističnim dizajnom i pretincem od 24 mjes

Opis proizvoda

Guralica Minibus, njemačkog proizvođača BIG, predstavlja izuzetnu igračku za svu djecu od 24. mjeseca starosti. Moderna guralica crveno bijele kombinacije boja nastala ne prema predlošku modela minibusa Volkswagen T1, zato će djecu osvojiti već na prvi pogled. Ispod sjedalice je pretinac, gdje djeca mogu pospremiti svoje omiljene igračke. Realistični doživljaj guralice u obliku minibusa jamči i logotip i registarska tablica na prednjem i stražnjem dijelu auta. 

Guralica je opremljena i trubom i kvalitetnim protukliznim kotačima od mekane plastike, koja za vrijeme vožnje jamči osjećaj sigurnosti. Dječji minibus robusna je i izdržljiva guralica sa zaobljenim rubovima, koja raspolaže visokom nosivošću do 50 kg. Njena površina zaštićena je od izbljeđivanja posebnim anti UV filterom, tako da će očuvati svoj prekrasan izgled i nakon više godina uporabe. Guralica će postati omiljena igračka svakog malog djeteta, s kojom će se moći poći na put ili izlet. 

Vožnja na BIG guralicama potiče pravilan razvoj kukova jer dijete na njima sjedi u širokom raskoraku. Volan guralice određuje smjer vožnje, može se okretati u stranu za 30°. Moderna guralica djeci pomaže razvijati njihove fizičke sposobnosti, jednako tako u njima potiče razvoj izražavanja i mašte. S njom će se igrati vozača, za vrijeme vožnje učiti će procjenjivati udaljenost i brzinu vožnje prilagoditi okolini. Težina guralice iznosi 3,4 kg. Ukupne dimenzije iznose 61*23*37 cm.

Njemački proizvođač BIG proizvodi kvalitetne igračke za djecu raznih dobnih skupina. BIG proizvodi testirani su u neovisnim institutima, usredotočenima na kvalitetu proizvoda. Guralicu je testirala njemačka tvrtka za ocjenu kvalitete TÜV Rheinland, u skladu sa strogim sigurnosnim normama GS. Logotip marke BIG je bivol, koji predstavlja moć, izdržljivost i robusnost - upravo to su karakteristike ove marke. Marka BIG pažljivo brine o sigurnosti svojih proizvoda, korišteni materijali nisu samo kvalitetni, nego također ne štete zdravlju. 

Karakteristike 

  • guralica u obliku minibusa Volkswagen T1 
  • sjedalica s prostorom za pohranu 
  • nosivost do 50 kg 
  • primjerena od 24. mjeseca 
  • poseban UV filter za zaštitu boja 
  • robusna s kvalitetnom plastikom 
  • kvalitetan njemački proizvod 
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 18 mjeseci
PodrijetloGermany
Dimenzije61*23*37 cm
Ukupna visina37 cm
Dimenzije pakiranja60*26*30 cm
ZvukDa
UV filtarDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina3,4 kg
Nosivost50 kg
Bojacrvena
Set proizvodaNe
gift SS2024BIG55974 Autíčko,BIG55975 Autíčko
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.