Guralica s dodacima Maestro Ride-On Pink 3in1 Smoby s 3 zvuka i upravljačka drška s obručem - čarobne oči od 6 mjes

Opis proizvoda

Guralica s dodacima Maestro Ride-On Pink 3u1, francuskog proizvođača Smoby, najbolji je poklon za svu djecu već od 6. mjeseca starosti. Zahvaljujući uklonjivim dijelovima može se prilagoditi djetetovim potrebama i raste zajedno s njim od 6. do 36. mjeseca starosti. Prekrasne je ružičaste boje, prednju masku krasi veseli smiješak i pokretne čarobne oči, s kojima će se djevojčice igrati i mijenjati njihov izraz. Na stražnjem dijelu guralice nalazi se upravljačka drška, s kojom će roditelji guralicu jednostavno voditi, manja djeca biti će zaštićena obručem s 3-djelnim sigurnosnim pojasom. Guralicu možete bilo kada proširiti s dodatkom – ljuljačkom, kojeg bilo kada možete dokupiti u našoj e-trgovini i s njim će se guralica pretvoriti u zabavnu ljuljačku. 

Guralica Maestro Ride-On Pink raste zajedno s vašom djecom u 3 koraka:

 • Korak 1: Roditeljska kontrola
  Od 6. mjeseca starosti djeteta guralicu vode roditelji, dijete je zaštićeno sigurnosnim dodacima, noge će staviti na uklonjiva uporišta. Zabvaljati će se s elektronički volanom i zapažati okolinu. 
 • Korak 2: Prvi koraci
  Od 10. mjeseca starosti djeca već pokušavaju napraviti svoje prve korake, za to vrijeme naslon guralice poslužit će im kao stabilna potpora. Poboljšati će koordinaciju i spretnost pokreta.
 • Korak 3: Samostalna vožnja
  Od 12. mjeseca starosti vaša djeca mogu početi samostalno voziti guralicu i bez upravljačke drške, sigurnosnog obruča i pojasa. Na taj način jačati će svoje mišiće nogu i procjenjivati udaljenost.

Elektronička truba s tri različita zvuka razveseliti će vaše najmlađe za vrijeme vožnje. Na uklonjivim uporištima djeca će odmoriti svoje noge za vrijeme dužih vožnja. Kvalitetni i izdržljivi gumirani kotači mogu se pohvaliti tihim hodom i savršeno prianjaju većini površina, tako da se na guralici mogu voziti u unutarnjim i vanjskim prostorima. Ergonomski oblikovana sjedalica djeci omogućava visoku udobnost i za vrijeme dužih vožnja. Jednostavno se podigne, a ispod nje se krije prostor za pohranu raznih igračaka i manjih predmeta, koje će djeca htjeti ponijeti sa sobom.

Francuski dizajneri Smoby guralicu su osmislili posebno za potrebe najmlađe djece. Proizvedena je od najkvalitetnije plastike sa zaobljenim rubovima i površinom koja je baršunasta na dodir. Dimenzije guralice su 61*44*55 cm. Elektronički volan radi na 3 baterije tipa LR44/AG1, koje su priložene u setu. Višenamjenska guralica na razigran način razvija dječju mašti i izražavanje, djeca će zajedno s njom učiti svoje prve korake i upoznati svijet oko sebe. Jednako tako će poboljšati finu motoriku, koordinaciju i spretnost pokreta.

Francuski proizvođač Smoby već dugi niz godina dječacima i djevojčicama donosi samo najkvalitetnije igračke. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan za dječje ručice. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Smoby proizvodi pomažu pri svestrano razvoju vaše djece, oblikuju njihovu osobnost, a osvojiti će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te moderan izgled. 

Karakteristike

 • plava dječja guralica 3u1 
 • mogućnost proširenja s drugim dodacima 
 • originalan dizajn u obliku autića 
 • prostor za pohranu ispod sjedalice 
 • upravljačka drška za roditelje 
 • visoki naslon za sigurnost za vrijeme sjedenja 
 • može se koristiti i kao hodalica 
 • trodijelni sigurnosni pojas i obruč
 • elektronički volan na baterije s različitim zvukovima 
 • ergonomski oblikovana sjedalica 
 • djeca jačaju svoje mišiće, uče hodati i održavati ravnotežu
 • primjerena od 6. do 36. mjeseca
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 6 mjeseci
PodrijetloFrancuska
Dimenzije61*44*55 cm
Dimenzije pakiranja62*38*39 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
ZvukDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina4,1 kg
BilješkaBattery: 3 x LR44/AG13 (included)
Bojaružičasta
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.