Guralica u obliku kampera Camper BIG s kompletnom opremom za lutkicu od 12 cm, protukliznim kotačima i trubom od 24 mjeseca starosti

Opis proizvoda

Originalna guralica u motivu kampera Camper, njemačkog proizvođača BIG, predstavlja izuzetnu igračku za svu djecu, prvenstveno za djevojčice od 24. mjeseca starosti. Moderan kamper sive boje djeca mogu ukrasiti naljepnicama sa sličicama duge, srca i zvjezdica, zato će ih osvojiti već na prvi pogled. Ispod sjedalicekoja se otvara, je prostor za prebivanje s prozorima, gdje djeca mogu pospremiti svoju omiljenu figuricu ili lutku najveće veličine 12 cm. Zajedno se mogu uputiti na izlete, smišljati razne dogodovštine i uživati u zajedničkim trenucima. 

Guralica je opremljena i trubom i kvalitetnim protukliznim kotačima od mekane plastike, koji za vrijeme vožnje jamče osjećaj sigurnosti i sigurnosti. Realistični doživljaji kampera jamče i registarske tablice na prednjem i stražnjem dijelu auta. Kamper je robusna i izdržljiva guralica sa zaobljenim rubovima koja raspolaže visokom nosivošću do 50 kg. Njegova površina zaštićena je od blijeđenja posebnim anti UV filterom, tako da će očuvati prekrasan izgled i nakon duže uporabe.

Vožnja na guralicama BIG potiče pravilan razvoj kukova, jer djeca na njima sjede u širokom raskoraku. Volan guralice određuje smjer vožnje, može se okretati u stranu za 30°. Bajkovita guralica djeci pomaže razvijati njihove fizičke vještine, jednako tako kod njih potiče razvoj izražavanja i mašte. Prostor za prebivanje kampera djeci će za vrijeme igre s figuricama priuštiti realistične doživljaje, u njemu mogu prevoziti obitelj i svaki dan im pripremiti nove zabavne doživljaje. Težina guralice iznosi 4,1 kg. Ukupne dimenzije guralice iznose 66*27*24 cm.

Proizvode je testirala njemačka tvrtka za ocjenu kvalitete TÜV Rheinland, u skladu sa strogim sigurnosnim normama GS. Njemačka marka BIG proizvođač je prvoklasnih igračaka, koje dobivaju nagrade na međunarodnoj razini. Logotip marke BIG je bivol, koji predstavlja moć, izdržljivost i robusnost - upravo to su karakteristike ove marke. Marka BIG pažljivo brine na sigurnost svojih proizvoda, korišteni materijali nisu samo kvalitetni, nego također ne štete zdravlju. Nezamjenjiv dizajn, moderni proizvodni procesi i igračke koje ispunjavaju zahtjeve djece - sve to je marka BIG. 

Karakteristike

  • guralica u obliku kampera 
  • sjedalica koja se otvara 
  • visoka nosivost čak 50 kg 
  • primjerena od 24. mjeseca 
  • prostor za prebivanje s prozorima 
  • primjerena za lutke ili igračke veličine 12 cm (nije dio seta) 
  • poseban UV filter za zaštitu boja 
  • kvalitetan njemački proizvod
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloGermany
Dimenzije66*23*38 cm
Ukupna visina38 cm
ZvukDa
Težina4,1 kg
Set proizvodaNe
gift SS2024BIG55974 Autíčko,BIG55975 Autíčko
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.