Guralica i hodalica Spidey Spiderman Disney Smoby s naslonom i pretincem od 10 mjes

Opis proizvoda

Guralica i hodalica Spidey, francuskog proizvođača Smoby, predstavlja izvrsnu sportsku igračku s kojom će se zabavljati djeca od 10. mjeseca starosti. Moderna guralica dizajnirana je u prekrasnoj kombinaciji crvene i plave boje, njen dizajn u motivu Spidermana razveseliti će sve ljubitelje tog animiranog junaka. Guralica raste zajedno s djecom, 10-mjesečno dijete hodalicu će koristiti kao pomagalo pri svojim prvim koracima, djeca od 12. mjeseca starosti moći će na njoj sjediti i odguravati se s nogama. Autić možete koristiti u unutrašnjim i vanjskim prostorima, ergonomska sjedalica djeci za vrijeme vožnje nudi visoku udobnost. Ispod nje se krive pretinac za igračke i razne dodatke. Visoki naslon je stabilan, djeca se na njega bez straha mogu osloniti. 

Guralica će vašim najmlađima pomoći pri održavanju ravnoteže i jačati mišiće ruku i nogu. Jednako tako potiču razvoj pokreta i motorike. Široka sjedalica na autiću potiče pravilan razvoj djetetovih zglobova zdjelice. Vesele šarene sličice Spidermana, s njegovim prijateljima, kod djece razvijaju izražavanje i oblikuju njihovu osobnost. Guralica je proizvedena od kvalitetne umjetne mase sa zaobljenim rubovima, njena površina je nježna i baršunasta na dodir. Volan možete okretati u oba smjera za 30°. Djetetova sigurnost zajamčena je, zahvaljujući i zaštiti na prednjem dijelu autića, koje sprječava prevrtanje. Dimenzije guralice iznose 54*27*40 cm, ukupna visina iznosi 40 cm. 

Francuski proizvođač Smoby već dugi niz godina djeci donosi plastične igračke koje pomažu pri svestranom razvoju. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan za dječje ručice. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Proizvodi Smoby svestrano pomažu pri razvoju vaše djece, oblikuju njihovu osobnost te će osvojiti i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te moderan izgled. 

Karakteristike

  • višenamjenski autić - hodalica i guralica 
  • motiv iz crtića Spiderman 
  • volan guralice okreće se za 30° 
  • zaobljeni rubovi, površina baršunasta na dodir 
  • praktična zaštita sprječava prevrtanje 
  • raste s djecom od 10. mjeseca starosti 
  • prvoklasan francuski proizvod 
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 10 mjeseci
PodrijetloFrancuska
Dimenzije54*27*40 cm
Ukupna visina40 cm
Dimenzije pakiranja27*20*50 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina1,5 kg
Bojacrvena
Set proizvodaNe
gift SS2024BIG55974 Autíčko,BIG55975 Autíčko
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.