Guralica i hodalica Paw Patrol Smoby s naslonom i prostorom za pohranu od 10 mjeseca

Opis proizvoda

Guralica i hodalica Paw Patrol, francuskog proizvođača Smoby, višenamjenska je sportska igračka, s kojom će se zabavljati sva djeca od 10. mjeseca starosti. Vrhunska guralica dizajnirana je u prekrasnoj kombinaciji crvene, žute i plave boje, njen dizajn u motivu animirane serije Psići u ophodnji razveseliti će dječake i djevojčice sličicama hrabrih psića. Guralica raste zajedno s djecom, djeca stara 10 mjeseci koristiti će ju kao pomagalo pri svojim prvim koracima, djeca od 12. mjeseca starosti mogu na njoj sjediti i odguravati se nogama. Zahvaljujući kvalitetnim kotačima autić je primjeren za igru u unutarnjim i vanjskim prostorima, ergonomska sjedalica djeci nudi visoku udobnost. Ispod nje se krije praktični pretinac za igračke i razne dodatke. Visoki naslon stabilan je, djeca se na njega bezbrižno mogu nasloniti.

Guralica će vašim najmlađima pomoći pri vježbi ravnoteže i jačanju mišića ruku i nogu. Jednako tako potiče razvoj pokreta i motorike. Široka sjedalica na autiću pomaže pri pravilnom razvoju kukova. Vesele šarolike sličice psića kod djece razvijaju izražavanje i oblikuju njihovu osobnost. Guralica je proizvedena od čvrstog i izdržljivog plastičnog materijala, njena površina je nježna i baršunasta na dodir. Volan se može okrenuti u oba smjera do 30°. Djetetovu sigurnost jamči i zaštita na prednjem dijelu autića, koja sprječava prevrtanje. Dimenzije guralice iznose 54*27*40 cm, ukupna visina je 40 cm.

Francuski proizvođač Smoby već dugi niz godina dječacima i djevojčicama donosi samo najkvalitetnije igračke. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan za dječje ručice. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Smoby proizvodi pomažu pri svestrano razvoju vaše djece, oblikuju njihovu osobnost, a osvojiti će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te moderan izgled. 

Karakteristike

  • multifunkcionalni autić - hodalica i guralica 
  • animirani motiv Paw Patrol
  • volan guralice okreće se za 30°
  • zaobljeni rubovi, površina baršunasta na dodir 
  • praktična zaštita sprječava prevrtanje 
  • raste s djetetom od 10. mjeseca starosti 
  • prvoklasni francuski proizvod
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 10 mjeseci
PodrijetloFrancuska
Dimenzije54*27*40 cm
Ukupna visina40 cm
Dimenzije pakiranja27*25*56 cm
Ukupna dužina54 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina1,5 kg
Bojamodra
Set proizvodaNe
gift SS2024BIG55974 Autíčko,BIG55975 Autíčko
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.