Guralica i hodalica Minnie Auto Ride-On Disney Smoby s naslonom i prostorom za pohranu od 10 mjes

Opis proizvoda

Guralica i hodalica Minnie, francuskog proizvođača Smoby, proizvedena je u nježnim ružičastim nijansama, zato će razveseliti svu djecu, prvenstveno djevojčice od 10. mjeseca starosti. Dječja guralica Minnie raste zajedno s vašom djecom i prilagođava se njihovim potrebama. 10-mjesečna djeca hodalicu će koristiti kao pomagali pri svojim prvim koracima, djeca od 12. mjeseca starosti mogu na njoj sjediti i odguravati se nogama. Kvalitetni kotači na guralici izrađeni su od mekane plastike, zato je vožnja primjerena za unutarnje, kao i vanjske prostore. 

Volan se može okretati u oba smjera do 30°. Djetetova sigurnost zajamčena je također zahvaljujući zaštiti na prednjem dijelu autića, koja sprječava prevrtanje, što će cijeniti prvenstveno roditelji. Guralica Smoby izrađena je od kvalitetnih i izdržljivih plastičnih materijala, njihova površina je meka i baršunasta na dodir. S višenamjenskom guralicom dijete će učiti održavati ravnotežu i jačati mišiće nogu. Dječja guralica jednako tako pomaže djeci pri njihovom kretanju i motoričkom razvoju. Široka sjedalica na autiću potiče pravilan razvoj djetetovih kukova

Dimenzije guralice iznose 54*27*40 cm. Sjedalica je ergonomski oblikovana i nudi djeci najvišu udobnost za vrijeme sjedenja. Ispod sjedalice nalazi se skriveni prostor za pohranu, gdje djevojčice mogu sakriti razne manje predmete i igračke. Visoki naslon je stabilan, djeca se bez straha mogu na njega nasloniti. Jarke boje i naslikani junaci na guralici djeci pomažu pri razvoju mašte i izražavanja, svaka vožnja s guralicom za njih će biti zabavan doživljaj.

Smoby već dugi niz godina djeci donosi vrhunske igračke originalnog dizajna. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan za dječje ručice. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Smoby proizvodi pomažu pri svestrano razvoju vaše djece, oblikuju njihovu osobnost, a osvojiti će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te originalnost.  

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 10 mjeseci
PodrijetloFrancuska
Dimenzije54*27*40 cm
Ukupna visina40 cm
Težina1,5 kg
Bojaružičasta
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.