Guralica hitna pomoć Ambulance Minnie Kiddieland sa 7 dodataka i zvukom i svjetlom od 12 mjes

Opis proizvoda

Guralica Ambulance Minnie 3u1 fantastičan je poklon za svu djecu, prvenstveno djevojčice od 12. do 36. mjeseca starosti koje će se s njom igrati zanimanja liječnika. Moderna ružičasto-bijela guralica osmišljena je u obliku vozila hitne pomoći te na prednjem dijelu ima velika svijetla upozorenja, koja će se pobrinuti za još realističniji doživljaj za vrijeme igre. Djecu će razveseliti zvučni efekti, među kojima su zvuk paljenja, truba i sirena. Na volanu je prostor za pohranu, u kojem je 7-dijelni medicinski set, koji se sastoji od stetoskopa, otoskopa, termometra, pincete, injekcije i drugih dodataka, s kojima će djeca moći utvrditi dijagnozu. 

Guralica ima kvalitetne plastične kotače i sigurnu te udobnu ergonomski oblikovanu sjedalicu ispod koje se krije još jedan prostor za pohranu. S ovom prekrasnom guralicom djeca će se igrati zanimanja doktora i učiti logično razmišljanje te pomagati drugima. Uz pomoć guralice razvijati će svoje finomotoričke sposobnosti, vesele i jarke boje potiču njihovu maštu i izražavanje. Dječja guralica ukrašena je animiranim sličicama Minnie i njezine prijateljice Daisy. Paketu su priložene i 2 testne baterije AA. Stabilna i izdržljiva plastična konstrukcija s naslonom za leđa djeci će trajati godinama i pomagali im pri svestranom razvoju.

Kiddieland je proizvođač igračaka za mališane i novorođenčad, a na svjetskog tržištu prisutan ej još od godine 1998., licencu za Disney proizvode dobio je godine 2002. Kiddieland je raširen prvenstveno po američkom kontinentu, a uvelike također i u Europi. Nudi igračke prekrasnog dizajna, veselih boja, sa zvučnim i svjetlosnim efektima i motivima iz animiranih filmova po pristupačnim cijenama. Njihovi cilj je ponuditi brižnim roditeljima igračke s kojima će se njihova djeca ne samo zabavljati, već će s njima i puno naučiti.

Karakteristike

  • kvalitetna i sigurna guralica 
  • robusna konstrukcija 
  • ružičasto bijela boja
  • 7 medicinskih dodataka
  • elektroničke funkcije - zvučne i svjetlosne 
  • za razvoj izražavanja i motoričkih sposobnosti 
  • od 12. mjeseca
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 12 mjeseci
Dimenzije55*27*44 cm
Dimenzije pakiranja56*28*37 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
SvjetloDa
ZvukDa
GlazbaDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
BilješkaBattery: 2 x AA/LR6 included
Bojaružičasta
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.