Guralica četverokotač Quad Racing Red BIG crvena od 3 god

Opis proizvoda

Guralica četverokotač Quad Racing Red predstavlja izuzetan poklon za svu djecu, a prvenstveno dječake od 3. godine starosti. Terenska guralica u crveno-crnoj boji malim vozačima nudi realistične doživljaje tijekom vožnje po bilo kojoj podlozi, za to vrijeme jačati će svoj mišićni tonus nogu i ruku. Autić se pomiče tako da se dijete odgurava nogama, zato ne razvija tako veliku brzinu, kao u slučaju vožnje biciklom. Guralicu BIG u stilu terenskog auta krase i originalne naljepnice. Volan guralice okreće se za 30 stupnjeva u stranu i opremljen je s mehaničkom trubom. Boje na guralici zaštićene su od sunčevih zraka s anti UV filterom, zato će svoj izgled očuvati i nakon više godina uporabe. Dječja guralica izvrsno je pomagalo za motorički razvoj te razvoj pokreta vašeg djeteta. 

Robusni kotači četverokotača Quad Red imaju izvrsno prianjanje i nisu glasni, što povećava udobnost u vožnji. Sjedalica guralice je ergonomski oblikovana i primjerena i za vožnju sa skvrčenim koljenom, gdje će se djeca odguravati kao na romobilu. Na prednjem i stražnjem djelu guralice su priključci za spajanje dodataka marke BIG. Ispod volana je skriveni pretinac, gdje djeca mogu pospremiti razne sitnice. Guralica je proizvedena od kvalitetne umjetne mase sa zaobljenim rubovima, čime je rizik od ozljeda minimalan. Tehnologija korištena prilikom proizvodnje jamči sigurnost proizvoda za djecu. 

Njemački proizvođač BIG izrađuje kvalitetne igračke za djecu raznih dobnih skupina. Proizvodi BIG testirani su u neovisnim institutima, koji su usredotočeni na kvalitetu proizvoda. Guralicu za djecu testirao je njemački kontrolni organ TÜV Rheinland u skladu sa strogim sigurnosnim normama GS. Logotip marke BIG je bivol, koji predstavlja snaguizdržljivost i robusnost - upravo to su karakteristike ove marke. Marka BIG brižno skrbi o sigurnosti svojih proizvoda, korišteni materijali nisu samo kvalitetni, već i zdravlju neškodljivi.

Karakteristike

  • originalni dizajn guralice u obliku četverokotača 
  • funkcionalna truba 
  • pretinac ispod volana za razne sitnice 
  • UV filter štiti boje na guralicama od blijeđenja 
  • robusni kotači i ergonomski oblikovana sjedalica 
  • može se koristiti u unutrašnjim i vanjskim prostorima 
  • od kvalitetnih i izdržljivih materijala 
  • primjereno od 3. godine 
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloGermany
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojacrvena
Set proizvodaNe
gift SS2024BIG55974 Autíčko,BIG55975 Autíčko
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.