Guralica auto Bobby Car Classic Candy BIG ružičasta sa zvukom i naljepnicama slatkiša od 12 mjes

Opis proizvoda

Guralica Bobby Car Classic Candy izvrsna je guralica koja će razveseliti svu djecu, prvenstveno djevojčice već od 12. mjeseca starosti. Izrađena je u zadivljujućoj ružičastoj boji, ukrašena je sličicama omiljenih slastica - na karoseriji nalaze se naljepnice bombona i lizalica. Guralice će u trenu oduševiti mališane, s njom mogu vrlo rano započeti trenirati mišiće na nogama. Bezvremenska guralica potiče motorički razvoj djeteta te pravilan razvoj kukova, jer će dijete na guralici sjediti u širokom raskoraku. Guralica se može pohvaliti velikom nosivosti od čak 50 kg.

Volan guralice može se okretati u stranu za 30° te je opremljen funkcionalnom mehaničkom trubom, koja će djeci priuštiti realistično iskustvo. Plastična površina guralice zaštićena je od oštećenja sunčevih zraka posebnim UV filterom, tako da će i nakon više godina uporabe očuvati svoje jarke boje. Čvrsti kotači s izdržljivom pneumatikom omogućavaju izuzetne vozne karakteristike i stabilnost. Sjedalica je ergonomski oblikovana za maksimalnu udobnost u vožnji. Sjedalica ima i štitnik za koljeno, tako da se djeca mogu odguravati s jednom nogom - kao na romobilu.

Na prednjem i zadnjem djelu autića su priključci za spajanje drugih dodataka marke BIG - prikolica, uže za povlačenje itd. Korišteni, zdravlju neškodljivi materijali mogu se reciklirani, tako da ne štete okolišu. Tehnologija korištena za vrijeme proizvodnje jamči sigurnost proizvoda za djecu. Svi rubovi dječje guralice su zaobljeni, čime se značajno smanjuje rizik od ozljeda. Niska šasija osigurava stabilnost automobila na bilo kojoj površini. Dimenzije proizvoda su 58*30*38 cm.

Proizvode je testirala njemačka tvrtka za ocjenu kvalitete TÜV Rheinland, u skladu sa strogim sigurnosnim normama GS. Njemačka marka BIG proizvođač je prvoklasnih igračaka, koje dobivaju nagrade na međunarodnoj razini. Logotip marke BIG je bivol, koji predstavlja moć, izdržljivost i robusnost - upravo to su karakteristike ove marke. Marka BIG pažljivo brine na sigurnost svojih proizvoda, korišteni materijali nisu samo kvalitetni, nego također ne štete zdravlju. Nezamjenjiv dizajn, moderni proizvodni procesi i igračke koje ispunjavaju zahtjeve djece - sve to je marka BIG. 

Karakteristike

  • moderna dječja guralica s motivom slastica
  • funkcionalna mehanička truba
  • savršeno je prilagođena potrebama djece
  • nosivost 50 kg
  • s priključcima za povezivanje dodataka (prikolica, uže)
  • štitnik za koljeno – starija djeca će ju voziti kao romobil
  • primjerena od 12. mjeseca  
  • zaštićena od prevrtanja
  • primjerena za unutarnje i vanjske prostore
  • poseban UV filter za zaštitu boja
  • ergonomsko oblikovana sjedalica potiče pravilan razvoj zglobova zdjelice
  • kvalitetan njemački proizvod
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 12 mjeseci
PodrijetloGermany
Dimenzije58*30*38 cm
Ukupna visina31 cm
Dimenzije pakiranja59*27*31 cm
Ukupna dužina58 cm
ZvukDa
UV filtarDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina2,99 kg
Nosivost50 kg
Bojaružičasta
Set proizvodaNe
gift SS2024BIG55974 Autíčko,BIG55975 Autíčko
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.