Guralica Bobby Car Neo BIG crvena, zvučna s gumenim kotačima i mrežastom maskom od 12 mjeseci

Opis proizvoda

Dječja guralica BIG u obliku luksuznog autića Bobby Car Neo ima originalan dizajn, koji će vam se svidjeti već na prvi pogled. Guralica je primjerena za svu djecu od 1. do 5. godine starosti. Na autiću će vaše male vozače osvojiti zvučni efekti, koji svaku vožnju čine još realističnijom i zanimljivijom. Guralica u obliku autića izvrsnije je zaobljenih oblika, ima protukliznu sjedalicu. Crvena bojafunkcionalna truba i velika, realistična maska - sve to su jedinstvene karakteristike guralice BIG, zahvaljujući kojima je to pravo dječje vozilo i za vaše dijete. Na stražnjem dijelu guralice nalazi se podloga za koljeno, koju će koristiti kada će se htjeti voziti kao na romobilu. 

Dječja guralica Bobby Neo Car najmodernija je guralica njemačkog proizvođača BIG. Nosivost guralice u obliku auta iznosi 50 kg. Djeca od 2. mjeseca starosti autić BIG odmah će zavoljeti jer je realističnog dizajna i nudi i praktičnu trubu. Boje na guralici zaštićene su od blijeđenja s posebnim UV filterom3-slojni gumirani kotači guralice su tihi, izuzetno se prilagođavaju podlozi. Kotači su bijele, crvene i crne kombinacije boja, a na gumama je označena marka BIG. Maksimalno su izdržljivi, izvrsno pristaju dizajnu autića. 

Guralica za djecu BIG potiče pravilan razvoj zdjeličnih zglobova, jer dijete na guralici sjedi u širokom raskoraku. Volan guralice određuje smjer vožnje, može se okretati u stranu za 30°. Sjedalica na guralici BIG ergonomski je oblikovana i certificirana. Sjedalica ima i podlogu za koljeno, tako da se djeca mogu odguravati jednom nogom - jednako kao na romobilu. Na stražnjem dijelu guralice nalaze se i svjetla. Težina guralice iznosi 3,6 kg. Ukupne dimenzije guralice iznose 57*30*39 cm.

Na donjem i stražnjem dijelu autića su priključci za spajanje drugih dodataka marke BIG - prikolicu, uže za povlačenje, itd. Njemački proizvođač BIG izrađuje kvalitetne igračke za djecu raznih dobnih skupina. Proizvodi BIG testirani su u neovisnim institutima, koji su usredotočeni na kvalitetu proizvoda. Guralicu za djecu testirao je njemački kontrolni organ TÜV Rheinland u skladu sa strogim sigurnosnim normama GS. Logotip marke BIG je bivol, koji predstavlja snaguizdržljivost i robusnost - upravo to su karakteristike ove marke. Marka BIG brižno skrbi o sigurnosti svojih proizvoda, korišteni materijali nisu samo kvalitetni, već i zdravlju neškodljivi.

Karakteristike

  • guralica s funkcionalnom trubom 
  • realističan dizajn 
  • nosivost 50 kg 
  • priključci za spajanje dodataka (prikolica, uže za povlačenje) 
  • podstava za koljeno - starija djeca mogu se voziti kao na romobilu 
  • primjerena od 12. mjeseca 
  • zaštićena od prevrtanja 
  • primjerena za unutrašnje i vanjske prostore 
  • nadstandardno 3-godišnje jamstvo 
  • poseban UV filter za zaštitu boja 
  • ergonomski oblikovana sjedalica 
  • kvalitetan njemački proizvod 
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 12 mjeseci
PodrijetloGermany
Dimenzije57*30*39 cm
Ukupna visina39 cm
Dimenzije pakiranja59*28*31 cm
Ukupna dužina57 cm
ZvukDa
UV filtarDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina3,6 kg
Bojacrvena
Set proizvodaNe
gift SS2024BIG55974 Autíčko,BIG55975 Autíčko
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.