Guralica auto Bobby Car Classic Led Big crvena s osvjetljenom karoserijom i trubom od 12 mjes

Opis proizvoda

Guralica Bobby Car Classic Led, njemačkog proizvođača BIG, u obliku autića oduševiti će svu djecu od 1. do 5. godine. Autić u prekrasnoj crvenoj boji sa šarenim natpisima ima osvijetljenu karoseriju, koja će oduševiti sve male vozače i vozačice. Osvjetljenje nudi 3 svjetlosna načina: stalno svijetljenje, treptanje ili osvjetljenje sa samostalnim gašenjem nakon 10 minuta. Djeca će tako uživati u zabavnoj vožnju i u mraku te svijetla bilo kada podesiti prema vlastitim željama.

Zahvaljujući originalnoj guralici dječaci i djevojčice moći će već od malih nogu početi jačati mišiće nogu. Bezvremenska guralica potiče djetetov motorički razvoj i razvoj pokreta, a jednako tako i pravilan razvoj kukova jer dijete na guralici sjedi u širokom raskoraku. Guralica se može pohvaliti visokom nosivošću od čak 50 kg. Volan je opremljen funkcionalnom trubom, koja će djeci donijeti još realističnije doživljaje. Plastična površina guralice zaštićena je od štetnih sunčevih zraka posebnim UV filterom, tako da će i nakon više godina uporabe očuvati svoje žive boje. Čvrsti i izdržljivi kotači jamče izuzetne vozne karakteristike i tihi hod.

Sjedalica je ergonomski oblikovana za maksimalnu udobnost u vožnju i ima prostor za koljeno, tako da se veća djeca na guralici mogu voziti s jednom nogom - kao na romobilu. Na prednjem i stražnjem dijelu autića su priključci za spajanje drugih dodataka marke BIG - prikolica, uže za povlačenje itd. Korišteni zdravlju neškodljivi materijali mogu se reciklirati, tako da ne ugrožava okoliš. Tehnologija, korištena prilikom proizvodnje, jamči sigurnost proizvoda za djecu. Svi rubovi guralice su zaobljeni, čime se u velikoj mjeri smanjuje rizik od ozljeda. Niski podvoz omogućava stabilnost auta na bilo kojoj površini.

Proizvode je testirala njemačka tvrtka za ocjenu kvalitete TÜV Rheinland, u skladu sa strogim sigurnosnim normama GS. Njemačka marka BIG proizvođač je prvoklasnih igračaka, koje dobivaju nagrade na međunarodnoj razini. Logotip marke BIG je bivol, koji predstavlja moć, izdržljivost i robusnost - upravo to su karakteristike ove marke. Marka BIG pažljivo brine na sigurnost svojih proizvoda, korišteni materijali nisu samo kvalitetni, nego također ne štete zdravlju. Nezamjenjiv dizajn, moderni proizvodni procesi i igračke koje ispunjavaju zahtjeve djece - sve to je marka BIG. 

Karakteristike

  • crvena guralica sa šarenim natpisima 
  • osvijetljena karoserija s 3 načina svjetlosti
  • funkcionalna mehanička truba
  • nosivost 50 kg
  • s priključkom za dodatke (prikolica, uže)
  • potpora za koljeno – starija djeca mogu ju voziti kao romobil
  • primjerena od 12. mjeseca  
  • zaštićena od prevrtanja
  • prilagođena vožnji u unutarnjim i vanjskim prostorima
  • poseban UV filter za zaštitu boja
  • ergonomski oblikovana sjedalica potiče pravilan razvoj zglobova zdjelice
  • kvalitetan njemački proizvod
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 12 mjeseci
PodrijetloGermany
Dimenzije27*60*31 cm
Ukupna visina27 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
SvjetloDa
ZvukDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina3,1 kg
Bojacrvena
Set proizvodaNe
gift SS2024BIG55974 Autíčko,BIG55975 Autíčko
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.