Guralica auto Bobby Car Classic Blowball BIG plava s trubom i trendi naljepnicama od 12 mjes

Opis proizvoda

Guralica auto Bobby Car Classic Blowball, njemačkog proizvođača BIG, izvrstan je poklon za svu djecu od 1. do 5. godine starosti. Autić nježne plave boje ukrašen je modernim naljepnicama i natpisom BIG Bobby Car. Dječake i djevojčice guralica će oduševiti već na prvi pogled, uz njenu pomoć će moći već od malih nogu početi jačati mišiće nogu. Bezvremenska guralica potiče djetetov motorički razvoj i razvoj pokreta te jednako tako pravilan razvoj kukova, jer dijete na guralici sjedi u širokom raskoraku. Guralica se može pohvaliti visokom nosivošću od čak 50 kg.

Volan guralice može se okretati za 30° i opremljen je funkcionalnom mehaničkom trubom, koja djeci osigurava realističan doživljaj. Plastična površina guralica zaštićena je od sunčevih zraka kvalitetnim UV filterom, tako da će i nakon više godina uporabe očuvati svoje žive boje. Čvrsti kotači s izdržljivom pneumatikom omogućavaju izuzetne vozne karakteristike i stabilnost. Sjedalica je ergonomski oblikovana za maksimalnu udobnost u vožnju. Sjedalica ima i potporu za koljeno, tako da će se starija djeca na guralici moći voziti s jednom nogom - kao na romobilu.

Na prednjem i stražnjem dijelu autića su priključci za spajanje drugih dodataka marke BIG - prikolicu, uže za povlačenje itd. Korišteni, zdravlju neškodljivi, materijali mogu se reciklirati, tako da ne onečišćavaju životni okoliš. Korištena proizvodna tehnologija jamči sigurnost proizvoda za djecu, rubovi nisu oštri, čime je rizik od ozljeda izuzetno smanjen. Nisko podvozje omogućava stabilnost autića na bilo kojoj površini. Dimenzija proizvoda iznose 58*30*38 cm.

Proizvode je testirala njemačka tvrtka za ocjenu kvalitete TÜV Rheinland, u skladu sa strogim sigurnosnim normama GS. Njemačka marka BIG proizvođač je prvoklasnih igračaka, koje dobivaju nagrade na međunarodnoj razini. Logotip marke BIG je bivol, koji predstavlja moć, izdržljivost i robusnost - upravo to su karakteristike ove marke. Marka BIG pažljivo brine na sigurnost svojih proizvoda, korišteni materijali nisu samo kvalitetni, nego također ne štete zdravlju. Nezamjenjiv dizajn, moderni proizvodni procesi i igračke koje ispunjavaju zahtjeve djece - sve to je marka BIG. 

Karakteristike

  • plava guralica s naljepnicama 
  • funkcionalna mehanička truba
  • visoka nosivost 50 kg 
  • priključci za spajanje dodataka (prikolica, uže za povlačenje) 
  • podstava za koljeno - starija djeca mogu se voziti kao na romobilu 
  • primjerena od 12. mjeseca starosti 
  • zaštita od prevrtanja
  • primjerena za unutarnje i vanjske prostore 
  • poseban UV filter za zaštitu boja 
  • ergonomski oblikovana sjedalica za pravilan razvoj zdjelice
  • kvalitetan njemački proizvod
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 12 mjeseci
PodrijetloGermany
Dimenzije58*30*38 cm
Ukupna visina38 cm
ZvukDa
Težina3 kg
Bojamodra
Set proizvodaNe
gift SS2024BIG55974 Autíčko,BIG55975 Autíčko
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.