Guralica bicikl ultra lagana Rookie Bike Smoby sa sjedalicom i volanom podesivim po visini te tihim kotačima od 18 mjes

Opis proizvoda

Guralica bicikl Rookie Bike vrhunska je guralica, francuskog proizvođača Smoby i razveseliti će sve dječake i djevojčice od 18. mjeseca starosti. Moderna guralica opremljena je čvrstom ultralaganim metalnim okvirom, posebno dizajniranim za potrebe najmlađih, koji se još uvijek uče voziti na guralici. Zahvaljujući tome guralica Rookie Bike najbolji je izbor za vježbu ravnoteže i spretnosti pokreta djeteta. Guralica bicikl prekrasne je crvene boje i, zahvaljujući sjedalici i volanu koji su podesivi po visini, može rasti zajedno s djecom. Ergonomska sjedalica je na obje strane povišena, njena protuklizna površina djeci omogućava sigurno i udobno sjedenje, čak i za vrijeme duže vožnja.

Široki volan opremljen je držačima s višim bočnim rubovima, što dječjim ručicama omogućava još bolju zaštitu. Najbolji doživljaj u vožnji omogućiti će tihi gumirani kotači, koje nije potrebno održavati, iznimno su prikladni za sve vrste površina, zbog čega se djeca na guralici mogu voziti u unutarnjim i vanjskim prostorima. Opremljeni su i blatobranom, zahvaljujući čemu će odjeća biti zaštićena od prljavštine. Dimenzije guralice iznose 66*37*56 cm, ukupna visina je 56 cm. Visina sjedalice iznosi 30 cm od tla. Guralica teži svega 2,85 kg i zato je jednostavna za upravljanje. Ultralagani metalni okvir može se pohvaliti visokom izdržljivošću i čvrstoćom.

Djeca će s guralicom naučiti pravilno hvatati ravnotežu i za to vrijeme se aktivno kretati. Guralica raste zajedno s djecom sve dok ne budu spremni za svoj prvi bicikl. Za vrijeme vožnje s guralicom djeca se moraju osloniti sami na sebe, čime će pridobiti samopouzdanje i osjećaj za ravnotežu, na taj način razvijati će visoku brzinu jer će se odguravati nogama. Djeca za vrijeme vožnje na guralici koriste mišiće leđa, jačaju nogevježbaju ravnotežu. Uz pomoć guralice djeca će poboljšati svoje reflekse i određivanje udaljenosti te prepoznati prepreke koje se pojavljuju pri vožnji. U sportu roditelji trebaju obratiti pozornost na maksimalnu sigurnost djeteta, pa kaciga i štitnici ne bi bili suvišni tijekom vožnje.

Smoby je vrhunski francuski proizvođač kvalitetnih plastičnih igračaka za djecu. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan za dječje ručice. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Smoby proizvodi pomažu pri svestrano razvoju vaše djece, oblikuju njihovu osobnost, a osvojiti će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te moderan izgled.

Karakteristike

  • guralica s kojom se djeca uče održavati ravnotežu 
  • jamči lakši prijelaz na prvi bicikl 
  • tihi gumirani kotači 
  • ultralagani metalni okvir
  • podesiva visina volana i sjedalice 
  • guralica raste zajedno s djecom 
  • primjereno od 18. mjeseca starosti
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 18 mjeseci
PodrijetloFrancuska
Dimenzije66*37*56 cm
Ukupna visina56 cm
Dimenzije pakiranja26*15*50 cm
Visina sjedeće plohe30 cm
Prilagodljiva visinaDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina2,85 kg
Bojacrvena
Set proizvodaNe
gift SS2024BIG55974 Autíčko,BIG55975 Autíčko
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.