Balansna guralica Balance Bike Comfort Smoby s ultralaganim 2,7 kg metalnim okvirom i tihom vožnjom gumiranih kotača od 24 mjes

Opis proizvoda

Dječja balansna guralica Balance Bike Comfort originalna je sportska igračka, francuskog proizvođača Smoby, koja će razveseliti sve dječake i djevojčice od 2. godine starosti. Guralica je opremljena čvrstim metalnim okvirom, zahvaljujući čemu se može pohvaliti izuzetnom izdržljivošću i čvrstoćom. Ultra lagana guralica može se pohvaliti i niskom težinom od samo 2,7 kg, zato će se djeca s njom moći udobno voziti te jednostavno vladati njome. Udobna ergonomska sjedalica može se podesiti po visini s obzirom na potrebe djeteta od 2. do 5. godine starosti. 

Guralica ima tihe i kvalitetne gumirane kotače, zahvaljujući kojima će djeca moći uživati u glatkoj i laganoj vožnji. Praktični sustav nožica na donjem dijelu omogućava da djeca guralicu jednostavno parkiraju. Za vrijeme vožnje djeca mogu noge položiti na stepenice na prednjem dijelu guralice. Dimenzije guralice iznose 77*40*52 cm, ukupna visina je 50 cm. Volan se okreće u stranu za najviše 30 stupnjeva, čime će djeca imati dobar nadzor nad vožnjom. 

Za vrijeme vožnje s guralicom djeca se moraju osloniti sami na sebe, čime dobivaju samopouzdanje i održavaju ravnotežu, a za to vrijeme ne razvijaju visoku brzinu, jer se odguravaju nogama. Djeca za vrijeme vožnje na guralici jačaju mišiće leđa, jačaju nogevježbaju održavanje ravnoteže. Uz pomoć guralice poboljšati će svoje reflekse i određivanje udaljenosti i prepoznati prepreke koje se pojavljuju za vrijeme vožnje. Za vrijeme aktivnosti roditelji trebaju paziti na maksimalnu sigurnost djeteta, pa kaciga i štitnici ne bi bili suvišni tijekom vožnje.

Smoby već dugi niz godina djeci donosi vrhunske igračke originalnog dizajna. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan za dječje ručice. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Smoby proizvodi pomažu pri svestrano razvoju vaše djece, oblikuju njihovu osobnost, a osvojiti će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te originalnost.  

Karakteristike

  • guralica na kojoj djeca uče održavati ravnotežu
  • jamči jednostavniji prijelaz na prvi bicikl 
  • tihi kvalitetni kotači 
  • čvrst metalni okvir 
  • podesiva visina sjedalice
  • nožice za jednostavno parkiranje
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 12 mjeseci
PodrijetloFrancuska
Dimenzije76*40*52 cm
Ukupna visina52 cm
Težina3 kg
Set proizvodaNe
gift SS2024BIG55974 Autíčko,BIG55975 Autíčko
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.