Guralica avion Buzz Lightyear Toy Story Kiddieland sa zvukom i svjetlom od 12 mjes

Opis proizvoda

Guralica Avion Buzz Lightyear fantastična je igračka za svu djecu od 12. do 36. mjeseca starosti koja vole animirani film Toy Story. Prekrasna zeleno-bijela guralica osmišljena je u obliku aviona i na prednjem dijelu ima veliki propeler koji se može okretati. Moderan avion očarati će svojim svjetlosnim i zvučnim efektima, djeca se mogu veseliti realističnim zvukovima uzlijetanja i slijetanja. Volan sadrži gumbe i u obliku je avionskog upravljača, na prednjoj strani kokpita je figurica Buzza Lightyeara, koji će se zajedno s djecom uputiti u pustolovine. Ova izvrsna igračka pomaže djeci pri razvoju fine motorike, vesele boje potiču njihovu maštu i izražavanje.

Avion ima kvalitetne plastične kotače i sigurnu te udobnu ergonomski oblikovanu sjedalicu. S volanom se prednji kotači guralice okreću te tako djeca sama mijenjaju smjer vožnje. Dječja guralica pravi je izbor za svu hrabru djecu koja žele otkrivati i upoznavati svijet oko sebe. Na strani guralice je animirana sličica Buzza i njegovog prijatelja Woodyja, koje poznaju djeca diljem svijeta. Paketu su priložene i 3 testne baterije AA. Stabilna i izdržljiva plastična konstrukcija s naslonom za leđa djeci će trajati dugi niz godina i pomagati im pri svestranom razvoju.

Kiddieland je proizvođač igračaka za mališane i novorođenčad, a na svjetskog tržištu prisutan ej još od godine 1998., licencu za Disney proizvode dobio je godine 2002. Kiddieland je raširen prvenstveno po američkom kontinentu, a uvelike također i u Europi. Nudi igračke prekrasnog dizajna, veselih boja, sa zvučnim i svjetlosnim efektima i motivima iz animiranih filmova po pristupačnim cijenama. Njihovi cilj je ponuditi brižnim roditeljima igračke s kojima će se njihova djeca ne samo zabavljati, već će s njima i puno naučiti.

Karakteristike

  • kvalitetna i sigurna guralica s pomičnim propelerom 
  • robusna konstrukcija 
  • zeleno-bijela boja s figuricom Buzza 
  • elektroničke funkcije - zvučne i svjetlosne 
  • za razvoj izražavanja i motoričkih sposobnosti 
  • od 12. mjeseca
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 12 mjeseci
Dimenzije51*25*38 cm
Dimenzije pakiranja52*27*34 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
SvjetloDa
ZvukDa
GlazbaDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina2,1 kg
BilješkaBattery: 3 x AA/LR6 included
Bojazelena
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.