Guralica auto Bobby Car Classic Unicorn BIG ekološka tirkizna s trubom i modernim naljepnicama od 12 mjes

Opis proizvoda

Guralica auto Bobby Car Classic Unicorn, njemačkog proizvođača BIG, predstavlja izvrstan poklon za svu djecu od 1. do 5. godine starosti. Autić u prekrasnoj tirkiznoj boji vaši najmlađi mogu ukrasiti dizajnerskim naljepnicama, među kojima je i naljepnica jednoroga. Guralica će dječake i djevojčice oduševiti već na prvi pogled, već od malih nogu uz njenu pomoć mogu jačati mišiće nogu. Bezvremenska guralica potiče djetetov motorički razvoj te razvoj pokreta i jednako tako pravilan razvoj kukova, jer djeca na guralici sjede u širokom raskoraku. Guralica se može pohvaliti visokom nosivošću od čak 50 kg. 

Volan guralice može se okretati u stranu za 30° i opremljen je funkcionalnom mehaničkom trubom, koji će djeci priuštiti realistične doživljaje. Plastična površina guralice zaštićena je od oštećenja uzrokovanih sunčevih zrakama kvalitetnim UV filterom, tako da će i nakon više godina uporabe očuvati svoje žive boje. Čvrsti kotači s izdržljivim gumama omogućavaju izuzetne vozne karakteristike i stabilnost. Sjedalica je ergonomski oblikovana za maksimalnu udobnost za vrijeme vožnje. Sjedalica ima i uporište za koljeno, tako da se djeca mogu voziti s jednom nogom - kao na romobilu. 

Na prednjem i stražnjem dijelu autića su priključci za spajanje dodataka marke BIG - prikolicu, uže za povlačenje, itd. Korišteni zdravlju neškodljivi materijali mogu se reciklirati, zato ne ugrožavaju okoliš. Korištena tehnologija proizvodnje jamči sigurnost proizvoda za djecu, rubovi nisu oštri, čime je izuzetno smanjen rizik od ozljeda. Nisko podvozje omogućava stabilnost autića na bilo kojoj površini. Dimenzije proizvoda iznose 58*30*38 cm.

Proizvode je testirala njemačka tvrtka za određivanje kvalitete TÜV Rheinland, u skladu sa strogim sigurnosnim normama GS. Njemačka marka BIG proizvođač je prvoklasnih igračaka, koje su nagrađivane na međunarodnoj razini. Logotip marke BIG je bivol, koji predstavlja snagu, izdržljivost i robusnost - što su također i karakteristike ove marke. Marka BIG posvećuje puno pažnje sigurnosti svojih proizvoda, korišteni materijali nisu samo kvalitetni, već i zdravlju neškodljivi. Nezamjenjiv dizajn, moderan proces proizvodnje i igračke koje ispunjavaju zahtjeve djece - sve je to marka BIG. 

Karakteristike 

  • tirkizna guralica s naljepnicama 
  • funkcionalna mehanička truba 
  • visoka nosivost do 50 kg 
  • s priključcima za spajanje dodataka (prikolica, uže) 
  • prostor za koljeno - starija djecu voziti će se kao na romobilu 
  • primjerena od 12. mjeseca 
  • zaštita od prevrtanja 
  • čvrsta i izdržljiva karoserija, proizvedena s tehnologijom Blow molding 
  • primjerena z unutrašnje i vanjske prostore 
  • poseban UV filter za zaštitu boja 
  • ergonomski oblikovana sjedalice potiče pravilan razvoj zglobova zdjelice 
  • kvalitetan njemački proizvod 
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 12 mjeseci
PodrijetloGermany
Dimenzije58*30*38 cm
Dimenzije pakiranja59*27*31 cm
Ukupna dužina58 cm
ZvukDa
UV filtarDa
Težina2,9 kg
Nosivostmax. 50 kg
Bojatirkizna
Set proizvodaNe
gift SS2024BIG55974 Autíčko,BIG55975 Autíčko
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.