Guralica auto Ride On Little Smoby ergonomski oblikovana s pretincem od 10 mjes

Opis proizvoda

Guralica i hodalica Auto Ride On Little, francuskog proizvođača Smoby, prekrasnih je pastelnih boja i primjerena za dječake i djevojčice već od 10. mjeseca starosti. Moderna guralica raste zajedno s vašim djetetom i prilagođava se njegovim potrebama. 10-mjesečno dijete hodalicu će koristiti kao pomagalo pri svojim prvim koracima, pri čemu će se upirati na visoki naslon, od 12. mjeseca nadalje mogu na nju sjesti i odguravati se nogama. Kvalitetni kotači na guralici izrađeni su od mekane plastike, zato je vožnja primjerena za unutrašnje kao i vanjske prostore.

Volan se može okretati u oba smjera do 30°. Djetetova sigurnost zajamčena je i zahvaljujući zaštiti na prednjem dijelu autića, koja sprječava prevrtanje, što će cijeniti prvenstveno roditelji. Guralica Smoby izrađena je od kvalitetnih i izdržljivih plastičnih materijala, njihova površina je mekana i baršunasta na dodir. Uz višenamjenske guralice dijete će učiti održavati ravnotežu i jačati mišiće nogu. Dječja guralica jednako tako pomaže djeci pri njihovom kretanju i motoričkom razvoju. Široka i ergonomski oblikovana sjedalica na autiću potiče pravilan razvoj djetetovih kukova

Ispod preklopne sjedalice nalazi se skriveni prostor za pohranu, gdje djeca mogu pospremiti različite sitnice i igračke. Originalan izgled guralice u motivu životinja oduševiti će dječake i djevojčice već na prvi pogled, jednako tako će poticati razvoj mašte i izražavanja. Dimenzije guralice iznose 54*27*40 cm. Francuski proizvođač Smoby već dugi niz godina djeci donosi igračke originalnog dizajna. Robusna guralica za djecu ima zaobljene rubove, odlikuju ju najviša kvaliteta izrade i precizno dorađeni detalji.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 10 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije54*27*40 cm
Bojatirkizna
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO7911 Didaktická veža,ECO7910 Didaktická pyramída
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.