Guralica auto Next Bobby Car Blue BIG plavo-crna sa zvukom i svjetlom te posebnim branikom od 12 mjes

Opis proizvoda

Vrhunska guralica Next Bobby Car Blue, njemačkog proizvođača BIG, svoj djeci od 12. mjeseca starosti nudi izuzetne doživljaje pri svakoj vožnji. Plavo-crvena guralica opremljena je dvostrukim LED prednjim svjetlima, koje mali vozači mogu paliti i gasiti uz pomoć senzora na dodir na armaturi, mogu se zabavljati i s elektroničkom trubom. Ergonomska sjedalica prilagođena je za djetetovu najveću udobnost, uklonjivi dio od velura možete po potrebi jednostavno oprati. Na stražnjem djelu guralice nalazi se podloga za koljeno, koju će koristit kada će se htjeti voziti kao na romobilu. 

Prednost guralice je i funkcija tajmera, koji samostalno isključi svjetlo nakon deset minuta, zato se ne morate brinuti ako ih mali vozač zaboravi ugasiti nakon vožnje. Mrežasta maska na prednjem dijelu autića i posebno oblikovan branik očarati će svako dijete. Ispod maske je i pretinac gdje djeca mogu pospremiti svoju omiljenu igračku. Tihi i izdržljivi kotači mogu se pohvaliti pouzdanim voznim karakteristikama. Guralica u obliku automobila ima ugodne zaobljene rubove, svi elektronički moduli integrirani su u plastični etui, koji je otporan na kapljice vode. Boje na guralici su zaštićene od blijeđenja posebnim UV filterom. Nosivost guralice iznosi 50 kg, njene dimenzije su 57*30*39 cm, sjedalica je na približnoj visini od 20 cm. Paketu su priložene i 2 baterije tipa AG13/LR44.

Guralica za djecu BIG potiče pravilan razvoj kukova jer djeca na guralici sjede u širokom raskoraku. Volan guralice određuje smjer vožnje, može se okretati u stranu za 30°. Na prednjem i stražnjem dijelu autića su priključci za pričvršćivanje drugih dodataka marke BIG. Njemački proizvođač BIG proizvodi kvalitetne igračke za djecu raznih dobnih skupina. BIG proizvodi testirani su u neovisnim institutima, usredotočenima na kvalitetu proizvoda. Guralicu je testirala njemačka tvrtka za ocjenu kvalitete TÜV Rheinland, u skladu sa strogim sigurnosnim normama GS. Logotip marke BIG je bivol, koji predstavlja moć, izdržljivost i robusnost - upravo to su karakteristike ove marke. 

Karakteristike 

  • najmodernija guralica sa zvučnim i svjetlosnim efektima 
  • dvostruko LED prednje svijetlo s funkcijom tajmera 
  • funkcionalna truba 
  • nosivost 50 kg 
  • priključci za pričvršćivanje BIG dodataka 
  • postolje za koljeno - starija djeca voziti će se kao na romobilu 
  • primjereno od 12. mjeseca 
  • zaštita od prevrtanja 
  • primjerena za unutrašnje i vanjske prostore 
  • elektronički modul otporan na kapljice vode 
  • poseban UV filter za zaštitu boja 
  • ergonomski oblikovana podstavljena sjedalica 
  • kvalitetan njemački proizvod 
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 12 mjeseci
PodrijetloGermany
Dimenzije57*30*39 cm
Ukupna visina39 cm
Dimenzije pakiranja59*28*31 cm
Ukupna dužina57 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
SvjetloDa
ZvukDa
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina3,6 kg
Nosivostmax. 50 kg
BilješkaBattery: 2 x LR44 included, 3 x AA excluded
Bojamodra
Set proizvodaNe
gift SS2024BIG55974 Autíčko,BIG55975 Autíčko
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.