Građevinski auto dizalica Power Worker Maxi Crane BIG s 360° rotacijom i po visini podesivom rukom s nosivošću 450 g

Opis proizvoda

Građevinski auto Power Worker Maxi Crane vrhunski je dječji radni stroj, s kojim će se igrati sva djeca, prvenstveno dječaci od 3. mjeseca starosti. Žuti autić s udobnom sjedalicom male će graditelje razveseliti i s 360-stupanjskom rotacijom, zahvaljujući kojoj se na gradilištu mogu okretati u bilo kojem smjeru. Stražnji dio autića opremljen je dizalicom s pomičnom rukom, s nosivošću do 0,45 kg. Djeca će se osjećati kao pravi dizaličari, jer će prenositi različit teret i istinski se zabavljati kao kod pravog rada s dizalicom. 

Izdržljivi mekani plastični kotači radnom autiću omogućavaju stabilnost, djeca će se s njim zabavljati u dječjoj sobi ili čak u pješčaniku i u parku. Robusni i čvrsti plastični elementi jamče da će dizalica vašim najmlađima služiti dugi niz godina. Pomična ruka dizalice s kukom djeci omogućava utovar i premještanje različitih građevinskih materijala. Za to vrijeme razvijaju svoju maštu, tehničko izražavanje, motoričke sposobnosti i logično razmišljanje

Djeca će se igrom s radnim strojem - dizalicom zabavljati satima. Igračka nema oštrih rubova, zato se djeca za vrijeme igre neće ozlijediti. Dimenzije proizvoda su 47*32*36 cm, težina je 3 kg, nosivost pak iznosi 50 kg. Igračku možete jednostavno očistiti pod tekućom vodom. BIG proizvodi testirani su u nezavisnim institutima, usredotočenima na najvišu kvalitetu proizvoda. Autić će i nakon više godina očuvati svoje prekrasne boje, zahvaljujući UV filteru, koji štiti boje od blijeđenja. 

Autić BIG testirala je njemačka tvrtka za ocjenu kvalitete TÜV Rheinland, u skladu sa strogim sigurnosnim normama GS. Njemačka marka BIG proizvođač je prvoklasnih igračaka, koje dobivaju nagrade na međunarodnoj razini. Logotip marke BIG je bivol, koji predstavlja moć, izdržljivost i robusnost - upravo to su karakteristike ove marke. Marka BIG pažljivo brine na sigurnost svojih proizvoda, korišteni materijali nisu samo kvalitetni, nego također ne štete zdravlju.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 3 godine
PodrijetloGermany
Dimenzije47*32*36 cm
Dimenzije pakiranja51*30*33 cm
UV filtarDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina3 kg
Nosivostmax. 50 kg
Bilješkanosnosť ramena: 450 g
Bojažuta
Set proizvodaNe
gift SS2024BIG55974 Autíčko,BIG55975 Autíčko
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.