Garaža 3-katna Grand Garage Little Smoby s dizalicom, autopraonicom i autićem s helikopterom od 18 mjes

Opis proizvoda

Parkirna etažna garaža Grand Garage Little predstavlja izuzetan poklon za svu djecu, prvenstveno dječake od 18. mjeseca starosti. Dječja garaža ima 3 kata, koja su s prizemljem povezana klasičnom cestom, na pojedinačne katove vodi i mehanička dizalica za autiće. Djecu čekaju i rampe, različiti prometni znakovi, autopraonica, na vrhu je i platforma za helikopter. Izvrstan dio garaže je i pretinac za pohranu u prizemlju, gdje djeca mogu pospremiti svoje autiće ili pak druge sitnice. Dizajnerska garaža pastelno plave boje djeluje realistično, proizvedena je od čvrste i kvalitetne umjetne mase, zato će djeci služiti dugi niz godina. U paketu s i 1 autić i 1 helikopter.

Igra s autićima i garažom pomaži pri svestranom razvoju djece. Vrlo je važno najmlađe usmjeravati prema igrama zanimanja odraslih. Na taj način dobivaju određen osjećaj odgovornosti za vlastite radnje, razvija se njihova kreativnost, mašta i izražavanje. Uz igru s autićima razvija se i djetetova fina motorika, spretnost pokreta, percepcija prostora i logično razmišljanje. Pri grupnoj igri s drugom djecom poboljšavaju komunikacijske vještine, brže se socijaliziraju i pridobivaju nove prijatelje. Dimenzije garaže iznose 62*60*43 cm, primjerena je za svaku dječju sobu. 

Francuski proizvođač Smoby već dugi niz godina djeci donose prvoklasne igračke originalnog dizajna s funkcionalnim elementima. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je i izdržljiva, istovremeno pak nježna i glatka za dječje ručice, baršunasta na dodir. Sve dječje igračke Smoby imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca za vrijeme zabavnih igara ostala sigurna i zaštićena od ozljeda. Boje na plastičnim igračkama Smoby potiču i razvijaju dječju maštu. Proces izrade Smoby igračaka strogo je kontroliran, zato sve igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne standarde.

Doprava 39

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 18 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije62*60*43 cm
Ukupna visina43 cm
Dimenzije pakiranja50*17*68 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojamodra
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.