Garaža s autopraonicom First Garage Little Smoby helidrom s dizalom i benzinskom pumpom s 1 autićem od 18 mjes

Opis proizvoda

Garaža s autopraonicom First Garage Little, francuskog proizvođača Smoby, izuzetna je igračka za dječake i djevojčice od 18. mjeseca starosti. Garaža nježnih pastelnih boja malim vozačima nudi benzinsku pumpu za punjenje goriva i jednako tako autopraonicu, u kojoj auto mogu precizno oprati. Garaža za autiće ima dva kata koja su povezana dizalom, jednako tako ne nedostaje niti tobogan, po kojem se autić spušta na tlo. Garaža je opremljena s parkirnim mjestima, u prizemlju je i mjesto za tehnički servis auta. Krov garaže opremljen je s površinom za pristajanje za helikoptere.

Igra s autićima i garažom pomaže pri razvoju spretnosti i vještine djece, već od njihove rane dobi. Vrlo je važno najmlađe usmjeravati prema igrama zanimanja odraslih. Na taj način pridobivaju određen osjećaj za odgovornost vlastitih radnji, razvija se njihova kreativnost, mašta i izražavanje. Uz igru s autićima razvija se i djetetova fina motorika, spretnost pokreta te logično razmišljanje i percepcija prostora. Dimenzije garaže iznose 56*29*32 cm. Dio garaže je i 1 plavi autić sa zaobljenim rubovima.

Francuski Smoby vrhunski je proizvođač koji već dugi niz godina djeci donosi kvalitetne plastične igračke. Plastika igračaka Smoby je čvrsta i izdržljiva, istovremeno pak nježna za dječje ručice i baršunasta na dodir. Sve dječje igračke Smoby imaju zaobljene rubove, kako bi djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby plastičnim igračkama potiču i razvijaju dječje izražavanje i maštu. Proces izrade Smoby igračaka kontroliran je, zato sve igračke ispunjavaju najstrože sigurnosne kriterije.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 18 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije56*29*32 cm
Ukupna visina32 cm
Dimenzije pakiranja40*13*54 cm
Ukupna dužina56 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojabijela
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO7911 Didaktická veža,ECO7910 Didaktická pyramída
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.