Set za frizuru s elektroničkim sušilom za kosu My Beauty Hair Set Smoby i pegla za kosu, češalj i dodaci za kosu

Opis proizvoda

Elektroničko sušilo za kosu My Beauty Hair Set, francuskog proizvođača Smoby, svakom će djetetu, prvenstveno djevojčicama od 3. godine starosti priuštiti mnogo zabavnih trenutaka za vrijeme igre frizera. Bogati 10-dijelni set dodataka sadrži elektroničko sušilo za kosu, sa zvučnim i svjetlosnim efektima, 2 izmjenjiva nastavka, četa za kosu i češalj, uvijač, 2 gumice i 2 kopče za kosu. Frizerski set djeluje elegantno, proizveden je od kvalitetne i nježne umjetne mase, zaobljenih rubova, zato je siguran za dječju igru.

Djevojčice s ovim frizerskim dodacima mogu otvoriti vlastiti salon za uljepšavanje. Na razigran način otkrivati će svijet odraslih, naučiti čemu služe pojedini kozmetički dodaci i kako se koriste. Na taj način razvijati će komunikacijske te jezične vještine i brže se socijalizirati i pridobivati osjećaj za odgovornost. Kroz igru će poboljšati i svoju finu motoriku, koncentraciju i logično razmišljanje. Elektroničko sušilo za kosu radi na 2 baterije tipa AA/LR6 (nisu priložene u setu).

Francuski proizvođač Smoby već godinama djeci donosi prvoklasne igračke vlastitog, originalnog dizajna. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan i gladak za dječje ručice te baršunast na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby igračkama kod djece razvijaju njihovu kreativnost i individualnost, a osvojiti će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu i originalnost.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije14*5*13 cm
ElektroničkiDa
SvjetloDa
ZvukDa
Težina151 g
Bilješka2x LR03/AAA batteries not included
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.