Fleksibilna autostaza Flextrem Neon Set Smoby svijetli u mraku u različitim bojama, dužine 2,6 m, 112 dijelova s elektroničkim autićem 4 god

Opis proizvoda

Fleksibilna autostaza Flextrem Neon set, francuskog proizvođača Smoby, donosi originalan svijet utrka ravno u dječje sobe. Dječaci i djevojčice od 4. godine starosti mogu se veseliti zabavnom sastavljanju fleksibilne autostaze ukupne dužine od čak 260 cm te će na raspolaganju imati 112 šarenih dijelova koji se sastavljaju bez uporabe alata. Inovativni koncept pomaže malim graditeljima otkrivati nove načine izgradnje autostaze, za to vrijeme će ju oblikovati u različite oblike, spirale, uzbrdice i nizbrdice. Kreativna djeca brzo će naučiti graditi stazu i kroz različite prepreke u dječjoj sobi. Prozirni dijelovi za izgradnju s različitim mogućnostima osvjetljenja djeci će priuštiti još veće veselje za vrijeme utrka u mraku, jer je staza izvrsno osvijetljena i pomaže pri razvoju dječje mašte i izražavanja. 

Izvrstan dio autostaze je i svjetleći tunel, kroz koji se autić vozi. Kada trkaći krug bude dovršen, djeca će se u potpunosti zabavljati s plavo sivim elektroničkim autićem, koji se može voziti i naopačke bez prevrtanja. Autić počinje raditi uključivanjem prekidača koji se nalazi na stražnjem dijelu te će se početi pomicati i svijetliti prednjim i stražnjim svjetlima, tako da će se djeca moći izuzetno zabavljati i za vrijeme tmurnih zimskih večeri. Autostaza raste zajedno s djecom - u našoj ponudi naći ćete i dodatne elemente, s kojima će djeca stazu moći produžiti po želji.

Sva djeca, prvenstveno dječaci, vole se igrati trkaća i graditelja. Sa setom FleXtrem Neo Set će za vrijeme izgradnje autostaze pridobiti nove vještine i istovremeno testirati njenu kvalitetu tijekom vožnje. Naučiti će procjenjivati potreban broj dijelova za pojedine sekcije i prilagođivati njen oblik predmetima u okolini. Tako će na razigran način poboljšati finu motoriku i spretnost pokreta. Jednako tako će za vrijeme slaganja šarenih dijelova po vlastitoj želji razvijati maštuosjećaj za prostor. Uz pomoć braće i sestara te prijatelja mogu s dodatnim dijelovima zajedno sastaviti i projekt od više staza za autiće. Ova igračka primjerena je i za predškolske ustanove. Dimenzije autića su 10*8 cm. Autostaza radi na 7 baterija tipa LR03 1.5V, koje su priložene u setu.

Francuski proizvođač Smoby već dugi niz godina djeci donosi prvoklasne igračke originalnog dizajna. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, istovremeno pak nježan i gladak za dječje ručice i baršunast na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby igračkama potiču i razvijaju dječju maštu, zato će osvojiti svako dijete. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te originalnost. 

Karakteristike 

  • 112 dijelova autostaze
  • 1 električni autić plavo sive boje
  • 7 testnih baterija tipa LR03 1.5
  • dužina staze: 2,6 m
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 4 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije pakiranja42*7*32 cm
Ukupna dužinaDĺžka trate: 2,6 m
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
SvjetloDa
Težina1 kg
BilješkaBattery: 7 x LR03 1.5V included
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.