Fleksibilna autostaza Spidey Marvel Flextrem Set Smoby s elektroničkim autićem 184 dijelova dužine 4,40 m s paučinom od 4 god

Opis proizvoda

Razveselite svoju djecu fleksibilnom autostazom Spidey Marvel Flextrem Set, francuskog proizvođača Smoby, s kojom će otkriti novi svijet igara! Dječaci i djevojčice od 4. godine starosti mogu se veseliti zabavnom sastavljanju fleksibilne autostaze ukupne dužine čak 440 cm, te na raspolaganju imaju 184 dijelova koji se sastavljaju bez uporabe alata. Inovativni koncept malim graditeljima pomaže pri otkrivanju novih načina izgrade autostaze, za to vrijeme oblikovati će ju u različite oblike, spirale i koristiti prepreke u dječjoj sobi. Autostaza u motivu Spiderman opremljena je crvenim i plavim dijelovima autostaze, startnom površinom i držačem u obliku paučine, koji će djeca postaviti na autostazu i pri tome se zabavljati u realističnoj igri sa svojim omiljenim junakom. 

Kada trkaći krug bude dovršen, djeca će se u potpunosti zabavljati s plavo sivim elektroničkim autićem, koji se može voziti i naopačke bez prevrtanja. Autić počinje raditi uključivanjem prekidača koji se nalazi na stražnjem dijelu te će se početi pomicati i svijetliti prednjim i stražnjim svjetlima, tako da će se djeca moći izuzetno zabavljati i za vrijeme tmurnih zimskih večeri. Autostaza raste zajedno s djecom - u našoj ponudi naći ćete i dodatne elemente, s kojima će djeca stazu moći produžiti po želji. Sva djeca, prvenstveno dječaci, vole se igrati trkaća i graditelja. Sa setom FleXtrem Neo Set će za vrijeme izgradnje autostaze pridobiti nove vještine i istovremeno testirati njenu kvalitetu tijekom vožnje. 

Naučiti će procjenjivati potreban broj dijelova za pojedine sekcije i prilagođivati njen oblik predmetima u okolini. Tako će na razigran način poboljšati finu motoriku i spretnost pokreta. Jednako tako će za vrijeme slaganja šarenih dijelova po vlastitoj želji razvijati maštuosjećaj za prostor. Uz pomoć braće i sestara te prijatelja mogu s dodatnim dijelovima zajedno sastaviti i projekt od više staza za autiće. Ova igračka primjerena je i za predškolske ustanove. Dimenzije autića su 10*8 cm. Autostaza radi na 7 baterija tipa LR03 1.5V, koje su priložene u setu.

Francuski proizvođač Smoby već dugi niz godina djeci donosi prvoklasne igračke originalnog dizajna. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, istovremeno pak nježan i gladak za dječje ručice i baršunast na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby igračkama potiču i razvijaju dječju maštu, zato će osvojiti svako dijete. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te originalnost. 

Karakteristike 

  • 184 kvalitetnih plastičnih dijelova
  • 1 električni autić crveno plave boje s motivom Spiderman
  • 3 testne baterije tipa AAA
  • dužina staze: 440 cm
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 4 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije pakiranja42*7*32 cm
Ukupna dužinaDĺžka trate: 4,4 m
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
SvjetloDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina1 kg
BilješkaBattery: 3 x LR03 included
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.