Fleksibilna autostaza s petljom Flextrem Superloop Circuit Smoby vertikalno-horizontalna s autićem 145 dijelova od 4 god

Opis proizvoda

Priuštite svojoj djeci izuzetne doživljaje s fleksibilnom autostazom FleXtrem Discovery Circuit, francuskog proizvođača Smoby, s kojom će otkriti novi svijet igara! Dječaci i djevojčice od 4. godine starosti mogu se veseliti zabavnom sastavljanju fleksibilne autostaze ukupne dužine od čak 300 cm, pri čemu će na raspolaganju imati 128 dijelova koji se sastavljaju bez uporabe alata. Inovativni koncept malim graditeljima pomaže otkrivati nove načine izgradnje autostaze, za to vrijeme će ju oblikovati u različite oblike, spirale, uzbrdice i nizbrdice. Kreativna djeca brzo će naučiti izgraditi stazu kroz različite prepreke u dječjoj sobi, zabavljati će se i s kreativnim trkaćim petljama, po kojima će se autić voziti horizontalno i vertikalno. 

Kada je trkaći krug sastavljen, djeca će se u potpunosti zabavljati sa žutim elektroničkim autićem, koji se može voziti i naopačke te se neće prevrnuti. Autić počinje raditi uključivanjem prekidača koji se nalazi na stražnjem dijelu te će se početi pomicati i svijetliti prednjim i stražnjim svjetlima, tako da će se djeca moći izuzetno zabavljati i za vrijeme tmurnih zimskih večeri. Autostaza raste zajedno s djecom - u našoj ponudi naći ćete i dodatne elemente, s kojima će djeca stazu moći produžiti po želji. Za igru više djece možete dokupiti i još jedan autić iz serije FleXtrem s izmjenjivim karoserijama. 

Sva djeca, prvenstveno dječaci, vole se igrati trkaća i graditelja. Sa setom FleXtrem SuperLoop Circuit će za vrijeme izgradnje autostaze pridobiti nove vještine i istovremeno testirati njenu kvalitetu tijekom vožnje. Naučiti će procjenjivati potreban broj dijelova za pojedine sekcije i prilagođivati njen oblik predmetima u okolini. Tako će na razigran način poboljšati finu motoriku i spretnost pokreta. Jednako tako će za vrijeme slaganja šarenih dijelova po vlastitoj želji razvijati maštuosjećaj za prostor. Uz pomoć braće i sestara te prijatelja mogu s dodatnim dijelovima zajedno sastaviti i projekt od više staza za autiće. Ova igračka primjerena je i za predškolske ustanove. Dimenzije autića su 10*8 cm i radi na 3 baterije tipa AAA, koje su priložene u setu. 

Francuski proizvođač Smoby već dugi niz godina djeci donosi prvoklasne igračke originalnog dizajna. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, istovremeno pak nježan i gladak za dječje ručice i baršunast na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby igračkama potiču i razvijaju dječju maštu, zato će osvojiti svako dijete. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te originalnost. 

Karakteristike 

  • 145 dodataka (128 dijelova autostaze)
  • 1 električni autić žute boje 
  • 3 testne baterije tipa AAA
  • dužina staze: 3 m
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 4 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije pakiranja38*11*32 cm
Ukupna dužinaDĺžka trate: 3 m
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
SvjetloDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina1,17 kg
BilješkaBattery: 3 x LR03 included
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.