Dodatni dio fiksator za autostazu FleXtrem Discovery Fixing Set Smoby 5 dijelova za slaganje kreacija od 4 godine

Opis proizvoda

Slažu li vaša djeca fleksibilnu autostazu i zahtijevaju druge dodatke kako bi poboljšali stazu? Dodatni dio, 5-djelni fiksator za autostazu FleXtrem Discovery, francuskog proizvođača Smoby pomoći će djeci upotrijebiti svoju maštu prilikom slaganja atraktivnije i složenije autostaze. Fiksator je prikladan i jednostavan za upotrebu, prilagođen malim dječjim ručicama. Proizveden je od kvalitetne i čvrste umjetne mase, koja je nježna na dodir i jednostavno se spaja na različite prepreke, te na taj način omogućava stvaranje novih oblika prilikom slaganja autostaze.  

Prilikom slaganja autostaze također se razvija djetetova fina motorika, spretnost pokreta te logično i prostorno razmišljanje. Dodaci za autostaze FleXtrem proširuju mogućnosti igre, a djeca mogu upotrijebiti svoju kreativnost i domišljatost za vrijeme slaganja adrenalinske autostaze. Igra slaganja i utrkivanja pomaže djeci da se približe svijetu odraslih, zabavljaju se utrkujući i istodobno se nauče pouzdati u sebe kada grade stazu za svoje autiće. Djevojčice i dječaci za vrijeme igre s prijateljima i vršnjacima također proširuju svoj fond riječi, grade komunikacijske vještine i uče sudjelovati u grupnom projektu. 

Francuski proizvođač Smoby već godinama djeci donosi vrhunske igračke originalnog dizajna. Smoby igračke izrađene su od tvrdog i čvrstog materijala, a istovremeno su nježne i glatke za dječje ručice te baršunaste na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi djeca za vrijeme igre bila sigurna i zaštićena od ozljeda. Boje Smoby igračaka potiču i razvijaju dječju maštu, te će osvojiti svako dijete. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu i originalnost.  

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 4 godine
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije pakiranja14*7*32 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.