Ergonomske žličice 2nd Age Silicone Spoons Beaba Velvet Grey & Sage Green od silikona za samostalno hranjenje 4 kom od 8 mjes

Opis proizvoda

Set žličica od silikona 2nd Age Silicone Spoons Beaba primjeren je za svu djecu od 8. mjeseca starosti koja već počinju samostalno jesti. Cjenovno pristupačan set žličica Beaba sadrži 4 dječje žličice prekrasnih boja. Ove silikonske žličice kao stvorene su za prelazak s dojenja na prehranu sa žlicom, to je prvenstveno zahvaljujući ergonomskom obliku i mekanom materijalu koji ne nadražuje osjetljive dječje desni i BPA free je. Žličice Beaba 2nd age izrađene su od ekstra savitljivog silikona zato mogu zamijeniti grizalice u periodu kada djeci rastu zubići. Žličice Beaba imaju dugačku, ergonomski oblikovanu dršku, a djeca s njima mogu naučiti jesti na gotovo isti način kao i s običnom žlicom za jelo. Velika prednost žličica 2nd age je i stalak koji sprječava da žličice dodiruju stol. 

Prestižna francuska marka Beaba svojim proizvodima uveseljava obitelji s djecom još od 1989. godine. Patentirani sistem proizvoda Beaba u kućanstva donosi prekrasne i kvalitetne proizvode koji ispunjavaju najviše kriterije kvalitete. Bogat izbor proizvoda marke Beaba nagrađuju zadovoljni roditelji te također stručne komisije. Znameniti proizvodi Beaba rezultat su grupnog rada vještih dizajnera, kojima je jedini cilj zadovoljiti potrebe zahtjevnih roditelja. 

Karakteristike

  • 4 silikonske žlice za djecu 
  • primjereno od 8. mjeseca 
  • ergonomski oblikovana ručka 
  • prilagođena obliku dječjih usta
  • moderan francuski dizajn 
  • proizvod najviše kvalitete 
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 8 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije13*3*2 cm
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.