Elektronički simulator vožnje Svemir Space Driver Smoby s okretnim zemljovidom sa zvukom i svjetlom

Opis proizvoda

Priredite svojoj djeci veselu pustolovinu! Elektronički simulator vožnje Space Driver, francuskog proizvođača Smoby najbolji je poklon za svu djecu od 3. godine starosti koja žele otkrivati svemir. Prekrasan crno bijeli simulator svemirskog broda opremljen je ergonomskom sjedalicom, podesivom u 3 položaja, mehaničkim pedalama i kočnicom. Kako bi prevladali brzinu svjetlosti, malim pilotima na raspolaganju će biti elektronički volan opremljen pomičnom animiranom kartom svemira, uz koju će sigurno ploviti nepoznatim galaksijama. 

Volan djeci nudi brojne svjetlosne i zvučne efekte. Pri svakom startu moraju okrenuti gumb, okretanjem volana pojaviti će se svjetlosna signalizacija (lijevo/desno). Na volanu je indikator brzine (2 brzine), velika tipka za različite simulacije i zvučnik, koji ispušta čak 15 zvukova. Svemirski broj proizveden je od prvoklasne umjetne mase, njegov zaobljeni dizajn podsjeća na pravi međuplanetarni brod. Djeca će se u simulatoru osjećati kao pravi svemirski kapetani, s njim će se igrati dugi niz godina. Za vrijeme igre sa simulatorom razvijaju spretnost pokreta, reflekse, izražavanje i maštu. Dimenzije simulatora su 85*36*57 cm.

Simulator radi na 3 baterija tipa AA/LR6 1,5 V, koje nisu dio seta. Smoby dugi niz godina djeci donosi prvoklasne igračke vlastitog, originalnog dizajna. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan za dječje ručice. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Smoby proizvodi pomažu pri svestrano razvoju vaše djece, oblikuju njihovu osobnost, a osvojiti će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te moderan izgled.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije85*36*57 cm
Ukupna visina57 cm
Dimenzije pakiranja50*20*50 cm
Ukupna dužina85 cm
Na baterijeDa
SvjetloDa
ZvukDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina3,7 kg
BilješkaBattery: 3 x AA/LR6 1.5V not included
Bojabiela,čierna
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.