Elektronički radni alat Black&Decker Smoby s nastavcima i ubodnom pilom te bušilicom

Opis proizvoda

Radni alat 3u1 EVO Black&Decker oduševiti će sve male majstore od 3. godine starosti. Višenamjenski radni alat s 3 izmjenjive glave djeci omogućava izvođenje raznih poslova u udobnosti vlastitog doma. Radni alat sadrži bušilicu s 3 nastavkaubodnu pilubrusilicu. Svaki alat možete brzo sastaviti jednostavnom zamjenom nastavaka. Višenamjenska radna igračka proizvedena je od čvrste i kvalitetne plastike, a držač s gumiranom površinom ugodan je na dodir. Dječja pila, brusilica i bušilica u jednom fantastična je igračka, s kojom će se mali dječaci zabavljati satima. Puno će naučiti o korištenju radno alata i o tome što je sve potrebno za razne popravke. 

Djeca se vole igrati s radnim alatom jer se pri takvoj igri osjećaju kao odrasli. Važno je najmlađe usmjeravati prema igrama zanimanja odraslih. Tako se na razigran način približavaju stvarnom svijetu, isprobavaju i istražuju kako izgleda život pravog majstora. Igrom s alatom razvijaju se djetetova fina motorika i spretnost pokreta. Dimenzije igračke iznose 20*5*18 cm, radi pomoću 2 baterije tipa AA, koje su priložene setu. Originalni alat u narančasto crnoj boji, u motivu radnog alata Black&Decker, oduševiti će svakog malog majstora. 

Francuski proizvođač Smoby već godinama djeci donosi samo najkvalitetnije igračke originalnog dizajna. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je i izdržljiva, a istovremeno nježna i glatka za dječje ručice te baršunasta na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby plastičnim igračkama potiču i razvijaju dječju mašti, zato će osvojiti svako dijete. Proces izrade Smoby igračaka strogo je kontroliran, zato sve igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne standarde

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije20*5*18 cm
Dimenzije pakiranja32*7*21 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
BilješkaBatteries: 2 x AA (included)
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.