Elektronička kuhinja s mjehurićima u loncu Tefal Studio XL Bubble 360° Smoby s funkcionalnim aparatima i namirnicama 34 dodataka 100 cm visina/51 cm pult

Opis proizvoda

Elektronička kuhinja s vodom koja ključa u loncu Tefal Studio XL Bubble, francuskog proizvođača Smoby, izvrsna je igračka za svu djecu od 3. godine starosti koja se vole igrati majstora kuhinje. Moderan francuski dizajn pastelno sive boje oduševiti će dječake i djevojčice. Mogu se zabavljati s kuhinjskim satom i produženim pultom, koji će djeci služiti kao kutak za jelo. Izrađena je od kvalitetne i izdržljive umjetne mase, koja je ugodna na dodir. Pristupačna je s više strana, zato će se s njom moći istovremeno igrati braća, sestre i prijatelji, njen stražnji dio ukrašen je prekrasnom sličicom s kuhinjskim motivom.

Kuhinja raspolaže s pećnicom, hladnjakom, aparatom za kavu s izmjenjivim kapsulama, aparatom za gaziranje pića, napom s vješalicama za kuhinjska pomagala, sudoperom i štednjakom. Kuhari za vrijeme kuhanja mogu se osloniti na set od 34 dodataka, među kojima se nalaze čarobni lonac s vodom koja ključa, tava, kuhinjski pribor, kutije, zamjenske kapsule, čaše, papar, soljenka, šalice, žlice, vilice, tanjuri, riba i odrezak za pečenje. Izvrstan dodatak je i tjestenina koja mijenja boju pri promjeni temperature.

Svi detalji kuhinje pažljivo su prilagođeni dječjim ručicama, djeca na raspolaganju imaju i puno prostora za pohranu svih dodataka. Igrom poboljšavaju finu motoriku, razvijaju komunikacijske vještine, pridobivaju osjećaj odgovornosti i približavaju se svijetu odraslih. Istovremeno poboljšavaju svoju koncentraciju i percepciju, otkriti će čemu služi pojedino posuđe i pomagala. Stabilna kuhinja u obliku slova L stoji na čvrstim nogama, njene dimenzije iznose 85*62*100 cm, ukupna visina iznosi 100 cm, radni pult nalazi se na visini od 51 cm. Elektronički modul radi na 3 baterije tipa AAA, koje nisu priložene u setu.

Francuski Smoby djeci donosi prvoklasne igračke najviše kvalitete. Materijal Smoby igračaka je čvrst i izdržljiv, istovremeno pak nježan za dječje ručice. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Proizvodi Smoby pomažu pri svestranom razvoju vaše djece, oblikuju njihovu osobnost i osvojiti će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te moderan izgled.

Karakteristike

  • ugrađen elektronički modul (baterije: 3 x AAA nisu dio seta)
  • kutak za jelo 
  • hladnjak 
  • pećnica 
  • tjestenina koja mijenja boje s obzirom na uvjete 
  • tava s funkcijom okretanja 
  • espresso aparat za kavu s izmjenjivim kapsulama 
  • ispečene namirnice za realistično iskustvo (odrezak, riba) 
  • bogati set od 34 dodataka 
  • lonac s čarobnim mjehurićima 
  • francuska kvaliteta i dizajn 
  • za djecu od 3. godine
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije85*62*100 cm
Ukupna visina100 cm
Visina radne plohe51 cm
Dimenzije pakiranja66*26*75 cm
Ukupna dužina85 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
ZvukDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina6,3 kg
BilješkaBattery: 3 x AAA/LR03 not included
Bojašedá
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO2644 Potraviny do kuchynky
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.