Elektronička kuhinja Bon Appetit Kitchen Smoby s aparatom za kavu i hladnjakom te pećnicom 23 dodataka 96 cm visina/49 cm pult

Opis proizvoda

Elektronička kuhinja Bon Appetit, francuskog proizvođača Smoby, predstavlja izuzetan poklon za dječake i djevojčice od 3. godine starosti. Moderan francuski dizajn kuhinje u kombinaciji s pastelnim bojama djecu će oduševiti već na prvi pogled. Mogu se veseliti u kuhinjskom satu i originalnim zvukovima za vrijeme kuhanja, zahvaljujući kojima će igra s kuhinjom biti još stvarnija. Proizvedena je od kvalitetne i izdržljive umjetne mase sa zaobljenim rubovima, površina je ugodna na dodir. Pristupačna je s više strana, zato će se s njom moći igrati više djece istovremeno, braća, sestre i prijatelji, njen stražnji dio ukrašen je prekrasnom sličicom sa kuhinjskim motivom.

Dio kuhinje su praktična pećnica, hladnjak, aparat za kavu s izmjenjivim kapsulama i štednjak, koji ima zvukove za vrijeme pripreme hrane. Majstori kuhinje se za vrijeme kuhanja mogu osloniti na set od 23 dodataka, među kojim se nalaze lonac s poklopcem, tava, žlice, noževi, vilice, tanjuri, čaše, šalice, kutija s tjesteninom, mlijeko, veće vilice, nož za rezanje i praktična zaimača. Svi detalji kuhinje pažljivo su prilagođeni dječjim ručicama, djeca na raspolaganju imaju i puno prostora za pohranu svih dodataka. Igrom poboljšavaju svoju finu motoriku, razvijaju komunikacijske vještine, pridobivaju osjećaj odgovornosti i približavaju se svijetu odraslih. Istovremeno poboljšavaju svoju koncentraciju i razumijevanje, naučiti će čemu je namijenjeno pojedino posuđe i dodaci.

Stabilna kuhinja stoji na čvrstoj podstavi, njene dimenzije iznose 53*33*96 cm, ukupna visina radnog pulta iznosi 49 cm. Elektronički modul radi na 2 baterije tipa LR03, koje nisu priložene setu. Francuski Smoby djeci donosi prvoklasne igračke najviše kvalitete. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, istovremeno pak nježan za dječje ručice. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Proizvodi Smoby pomažu pri svestranom razvoju vaše djece, oblikuju njihovu osobnost i osvojiti će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te moderan izgled.

Karakteristike

  • zvučni efekt za vrijeme kuhanja
  • elektronički modul (2 baterije tipa LR03, 1.5 V – nisu dio paketa)
  • set 23 kuhinjskih dodataka
  • francuska kvaliteta i dizajn
  • za djecu od 3. godine
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije53*33*96 cm
Ukupna visina96 cm
Visina radne plohe49 cm
Dimenzije pakiranja50*20*66 cm
Ukupna dužina52 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
ZvukDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina3,21 kg
BilješkaBattery: 2 x LR03 not included
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO2644 Potraviny do kuchynky
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.