Elektronička kuhinja s perilicom i daskom za glačanje Tefal Cleaning Kitchen 360° Smoby sa zvukom i funkcionalnim aparatima 36 dodataka 100 cm visina/51 cm pult

Opis proizvoda

Elektronička kuhinja s perilicom i daskom za glačanje Tefal Cleaning Kitchen 360, francuskog proizvođača Smoby, razveseliti će svu djecu od 3. godine starosti, kojoj će ponuditi realistične doživljaju u kuhanju, a također i pri pranju i glačanju rublja. Višenamjenski kompleks u obliku slova L sastoji se od kuhinjskog djela i praonice, koja djeci omogućava pristup sa svih strana, s njim će se igrati braća i sestre te prijatelji. Originalan francuski dizajn u kombinaciji s nježnim pastelnim bojama djecu će očarati već na prvi pogled. 

Kuhinjski prostor sadrži aparat za kavu, aparat za gaziranje pića, hladnjak i pećnicu. Štednjak s ugrađenim elektroničkim modulom djecu će zabavljati s realističnim zvukovima kuhanja. Za vrijeme igre kuhara na raspolaganju imaju 24 dodataka - kuhinjski pribor, čaše, šalice, 3 kapsule za aparat za kavu, papar, bocu, kutiju s tjesteninom, tavu, lonac s poklopcem, tanjure, noževe, vilice i veliki nož. Naučiti će nakon svake igre pospremiti dodatke na svoje mjesto jer na raspolaganju imaju puno prostora za pohranu. Na gornjem djelu kuhinje nalazi se napa s praktičnim vješalicama za vješanje kuhinjskog posuđa.

Praonica je opremljena praktičnom perilicom s okruglim vratima koja se otvaraju, koja sadrži i gumb koji se okreće s mehaničkim zvukom cric-cric, ladicom s 2 pretinca i košem za rublje. Pokraj perilicu su vješalice za rublje, na koje djeca mogu objesiti rublje uz pomoć kvačica ili ga mogu objesiti na 2 vješalice. Gornji dio praonice sastoji se od daske za glačanje, na kojoj djeca s mehaničkim glačalom mogu glačati rublje. Na raspolaganju imaju i repliku omekšivača i praška za pranje rublja, nakon svake igre mogu s metlom i lopaticom počistiti za sobom. U praonici na raspolaganju imaju 12 realističnih dodataka.

Višenamjenska kuhinja proizvedena je od čvrste i izdržljive umjetne mase sa zaobljenim rubovima, površina je nježna na dodir. Za vrijeme igre zanimanja djeca razvijaju svoju finu motoriku, uče koristiti pomagala svakodnevne uporabe i približavaju se svijetu odraslih te pridobivaju osjećaj odgovornosti. Istovremeno razvijaju i koncentraciju i logiku, za vrijeme igre s braćom i sestrama te prijateljima poboljšavaju i komunikacijske vještine, lakše stvaraju društvene veze i pridobivaju zdravo samopouzdanje.

Kuhinja stoji na stabilnim nogama, cjelokupne dimenzije iznose 87*64*100 cm s visinom pulta od 51 cm, zahvaljujući kojem će svaki roditelj znati odrediti da li je pult u kuhinji dovoljno visok za njegovo dijete. Elektronički modul radi na 2 baterije tipa LR03, koje nisu priložene u setu. Perilica nema elektroničke funkcije. Smoby već dugi niz godina djeci donosi samo vrhunske igračke pravog francuskog dizajna. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, istovremeno pak nježan za dječje ručice. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca bila sigurna za vrijeme zabavnih igara.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije87*64*100 cm
Ukupna visina100 cm
Visina radne plohe51 cm
Dimenzije pakiranja66*26*75 cm
Ukupna dužina87 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
ZvukDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina5,51 kg
BilješkaBattery: 2 x LR03 1.5V not included
Bojabež
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO2644 Potraviny do kuchynky
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.