Kuhinja s elektroničkim funkcijama Cherry Kitchen Smoby s kutkom za jelo i aparatima 25 dodataka - 96 cm visina/49 cm pult

Opis proizvoda

Elektronička kuhinja Cherry Kitchen, francuskog proizvođača Smoby, predstavlja izvrstan poklon za svu djecu od 3. godine starosti koja vole igre zanimanja. Moderan francuski dizajn kuhinje u pastelnoj boji očarati će dječake i djevojčice već na prvi pogled. Mogu se zabavljati s kuhinjskim satom i produženim pultom, koji će djeci služiti kao kutak za jelo. Proizvedena je od kvalitetne i izdržljive umjetne mase sa zaobljenim rubovima, površina je ugodna na dodir. Pristupačna je s više strana, zato će se s njom moći igrati više djece istovremeno, braća, sestre i prijatelji, njen stražnji dio ukrašen je prekrasnom sličicom s kuhinjskim motivom.

Kuhinja raspolaže pećnicom, hladnjakom, aparatom za kavu s izmjenjivim kapsulama i štednjakom, koji ima zvukove za vrijeme pripreme hrane. Mali kuhari razveseliti će se setu od 25 dodataka, među kojima se nalaze lanac s poklopcem, tava, žlice, noževi, vilice, tanjuri, čaše, šalice, kutija s tjesteninom, mlijeko, veće vilice, nož za rezanje i praktična zaimača, razveseliti će se i ribici i odresku. Svi detalji kuhinje pažljivo su prilagođeni dječjim ručicama, djeca na raspolaganju imaju puno prostora za pohranu svih dodataka. Igrom poboljšavaju svoju finu motoriku, razvijaju komunikacijske vještine, pridobivaju osjećaj odgovornosti i približavaju se svijetu odraslih. Istovremeno poboljšavaju svoju koncentraciju i percepciju, naučiti će čemu je namijenjeno pojedino posuđe i dodaci.

Stabilna kuhinja stoji na čvrstoj podstavi, njene dimenzije iznose 67*32*96 cm, ukupna visina radnog pulta iznosi 49 cm. Elektronički modul radi na 2 baterije tipa LR03, koje nisu priložene setu. Francuski Smoby djeci donosi prvoklasne igračke najviše kvalitete. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, istovremeno pak nježan za dječje ručice. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Proizvodi Smoby pomažu pri svestranom razvoju vaše djece, oblikuju njihovu osobnost i osvojiti će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te moderan izgled.

Karakteristike

  • zvučni efekt za vrijeme kuhanja
  • elektronički modul (2 baterije tipa LR03, 1.5 V – nisu dio paketa)
  • bogati set od 25 dodataka
  • francuska kvaliteta i dizajn
  • kutak za jelo
  • za djecu od 3. godine
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije67*32*96 cm
Ukupna visina96 cm
Visina radne plohe49 cm
Dimenzije pakiranja50*20*66 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
ZvukDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina3,41 kg
BilješkaBattery: 2 x LR03 not included
Bojazelena
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO2644 Potraviny do kuchynky
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.