Elektronička kuhinja Tefal Studio Kitchen Bubble 360° Smoby s čarobnim mjehurićima i 28 dodataka 100 cm visina/51 cm pult

Opis proizvoda

Elektronička kuhinja Tefal Studio Kitchen 360° Bubble, francuskog proizvođača Smoby, dječacima i djevojčicama od 3. godine starosti nudi brojne realistične doživljaje za vrijeme igre kuhara. Originalan francuski dizajn kuhinje u tirkiznoj boji s precizno dorađenim detaljima djecu će oduševiti već na prvi pogled. Mogu se veseliti i čarobnom loncu s vodom koja ključa, oduševiti će ih i tavica s funkcijom okretanja palačinki.

Dječja kuhinja opremljena je s pećnicom, hladnjakom, aparatom za gaziranje pića i štednjakom s pločom za kuhanje, na kojoj će pripremiti ukusno jelo. Zahvaljujući perilici posuđa djeca će naučiti poslije jela pospremiti prljavo posuđe i složiti ga u nju. Aparat za kavu s izmjenjivim kapsulama razveseliti će djecu jer će si nakon jela htjeti priuštiti taj ukusan napitak. Kuhinja nudi dovoljno prostora za igru više djece zajedno, prijatelja te braće i sestara, čime poboljšavaju i svoje komunikacijske vještine. Zid na stražnjoj strani ukrašen je kuhinjskim motivima, koji igru čine još stvarnijom.

U bogatom setu od 28 dodataka nalaze se žlice, noževi, vilice, tanjuri, šalice, palačinka, različite kapsule za aparat za kavu, kutija s tjesteninom, mlijeko, veće vilice, nož za rezanje, zaimača, soljenka i papar. Svi detalji kuhinje pažljivo su prilagođeni dječjim ručicama, koja tako razvijaju svoju taktilnu percepciju, koordinaciju pokreta i fine motoričke sposobnosti. Za vrijeme igre kuhara približavaju se svijetu odraslih i pridobivaju odgovornost za vlastite postupke. Istovremeno na taj način poboljšavaju svoju koncentraciju i percepcije, otkriti će čemu služe određena kuhinjska pomagala.

Kuhinja stoji na stabilnim nogama, cjelokupne dimenzije iznose 49*47*100 cm s visinom pulta 51 cm, zahvaljujući kojem će svi roditelji znati odrediti da li je pult u kuhinji dovoljno visok za njihovo dijete. Elektronički modul radi na 3 baterije tipa AAA, koje nisu priložene u setu. Smoby već dugi niz godina djeci donosi samo vrhunske igračke pravog francuskog dizajna. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te moderan izgled.

Funkcije i karakteristike

  • elektronički modul (3 baterije tipa AAA – nisu dio paketa)
  • hladnjak
  • čarobni lonac s mjehurićima
  • pećnica
  • tava za okretanje palačinki
  • espresso aparat za kavu s izmjenjivim kapsulama
  • bogati set od 28 dodataka
  • francuska kvaliteta i dizajn
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije48*47*100 cm
Ukupna visina100 cm
Visina radne plohe51 cm
Dimenzije pakiranja50*24*70 cm
Ukupna dužina48 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
ZvukDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina4,16 kg
BilješkaBattery: 3 x AAA not included
Bojatirkizna
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO2644 Potraviny do kuchynky
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.