Elektronička dadilja Audio Baby Monitor Simply Zen connect Beaba prijenosna s noćnom tehnologijom bez valova s nježnim svjetlom

Opis proizvoda

Praktična, sigurna i prvenstveno pouzdana elektronička dadilja Simply Zen, priznate francuske marke Beaba pomaže roditeljima paziti na svoje dijete, bilo kada i bilo gdje. Patentirana tehnologija bez valova u noćnom režimu i nježno umirujuće svjetlo djetetu će donijeti slatke, zdrave i neometane snove. Elektronička dadilja raspolaže funkcijom VOC s 2 režima, što znači da se prijenos signala aktivira samo nakon detekcije glasa. Prednost je u tome što osjetljivost te funkcije možete podesiti prema vlastitim željama te se funkcija VOX može, zahvaljujući tome, aktivirati čak i na tiho mrmljanje djeteta.

Prijenosna elektronička dadilja Simply ima 100% sigurnu vezu, istovremenu ju mogu koristiti oba roditelja. Na jednu dječju jedinicu moguće je postaviti 2 roditeljske. Zahvaljujući ovoj mogućnosti, dijete možete pratiti u dvije prostorije u kući i izvući maksimum iz komunikacije s bebom. Roditelji će zasigurno cijeniti i daljinsko podesivu funkciju noćnog svjetla - nježno svjetlo dadilje možete regulirati sa udaljenosti, tako da ne morate uči u dječju ili spavaću sobu. Elektroničku dadilju Simply Zen marke Beaba čistite suhom ili vlažnom krpom. Pri održavanju ne koristite nikakva kemijska sredstva, sprejeve, raspršivače ili deterdžente.

Prestižna francuska marka Beaba još od 1989 godine u domaćinstva s malom djecom donosi revolucionarna pomagala, od kuhala, sjedalica za hranjenje pa sve do sunčanih naočala za djecu. Dizajneri marke Beaba posebno se brinu da njihovi proizvodi budu najkvalitetniji. Svi proizvodu za njegu djece istovremeno su inovativni i jednostavni za uporabu. Francuski proizvođač Beaba još na početku svog rada primio je velik broj nagrada komisije za stručno ocjenjivanje, a jednako tako i od zadovoljnih roditelja, stoga će i vama pružiti jednak osjećaj.

Karakteristike

  • elektronička dadilja Simply Zen
  • patentirana tehnologija bez valova
  • funkcija VOX
  • funkcija noćnog osvjetljenja
  • mogućnost podešavanja 2 roditeljske jedinice
  • jednostavna i intuitivna uporaba
  • moderan francuski dizajn
  • prvoklasna kvaliteta
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 0 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije8*4*11 cm / 7*4*10 cm
Dimenzije pakiranja23*4*10 cm
ElektroničkiDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina0,35 kg
Bojabijela
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.