Elektronička bušilica Black&Decker Electrical Drill Smoby sa svjetlom i 2 nastavka

Opis proizvoda

Elektronička bušilica iz omiljene linije Black&Decker, izvrsna je radna igračka za svu djecu već od 3. godine starosti. Dječja bušilica svijetli, zahvaljujući čemu će se djeca za vrijeme bušenja uistinu zabavljati. Sastoji se i od seta 2 nastavka, s kojima će djeca lakše obavljati montaže i kućne popravke. Bušilica je maksimalno sigurna, izrađena je od kvalitetne i umjetne mase s baršunasto nježnom površinom. Djeca će se s njom zabavljati satima. S njom će naučiti kako koristiti radni alat, te što je sve potrebno za razne popravke. 

Mali majstori vole se igrati s radnim alatom te se tako na razigran način približavaju svijetu odraslih, isprobavaju i otkrivaju kako izgleda život pravog majstora. Pri igri majstora mehaničara, razvijaju svoje finomotoričke sposobnosti, tehničko izražavanje i logično razmišljanje. Uče se koncentrirati na nove riječi, otkrivaju i istražuju nove materijale, boje i oblike. Sastavljanjem i rastavljanjem različitih elemenata, djeca poboljšavaju i svoje vještine i improvizacije pri rješavanju bilo kojeg problema. Dimenzije dječje bušilice iznose 17*5*22 cm, prilagođen je malim dječjim ručicama. 

Francuski proizvođač Smoby već godinama djeci donosi prvoklasne igračke, originalnog dizajna. Materijal igračaka Smoby čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan za dječje ručice. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca za vrijeme igre bila sigurna i zaštićena od ozljeda. Boje na Smoby igračkama potiču i razvijaju dječje izražavanje i maštu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče vrhunski francusku kvalitetu i originalan izgled. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije17*5*22 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
SvjetloDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojanarančasta
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.