Velika duboka kolica Violette Baby Nurse Smoby za lutku od 42 cm, visina ručke 77 cm

Opis proizvoda

Duboka kolica za lutke Violette iz omiljene linije Baby Nurse, francuskih dizajnera Smoby, izvrstan je poklon za svaku djevojčicu od 18. mjeseca starosti. Za njih je primjerena lutka veličine do 42 cm. Čvrst metalni okvir u kombinaciji s izdržljivom plastikom jamči sigurnost i visoku stabilnost kolica. Djevojčice u njima bez poteškoća mogu voziti svoju lutku u unutarnjim i vanjskim prostorima. Udobna ergonomska ručka nalazi se na visini od 77 cm. Moderan ružičasti pokrov i pokrivač s modernim točkastim uzorkom zaštititi će lutku od loših vremenskih uvjeta. Zahvaljujući kvalitetnom tekstilu možete ih očistiti blago navlaženom krpom ili spužvom.

Na donjem dijelu kolica brižne djevojčice naći će pretinac za sve dodatke, koji su im potrebni za njegu svoje lutke. Bezvremenska kolica Violette najbolji su izbor za sve brižne djevojčice koje vole igre mamica. Djeca se vole igrati s lutkama, vole ih kupati, presvlačiti, hraniti, uspavljivati i prevoziti. U šetnjama s lutkom djevojčice s njima razgovaraju, paze na njihovu udobnost te tako poboljšavaju komunikacijske i jezične vještine. Na razigran način približavaju se svijetu odraslih i razvijaju logično razmišljanje te finu motoriku. Dimenzije kolica iznose 68*45*77 cm, lutka nije dio paketa.

Francuski proizvođač Smoby već godinama djeci donosi vrhunske igračke originalnog dizajna. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je i izdržljiva, istovremeno nježna i glatka za dječje ručice te baršunasta na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby igračkama potiču i razvijaju dječje izražavanje i maštu. Proces izrade Smoby igračaka strogo je kontroliran, zato sve igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije68*45*77 cm
Dimenzije pakiranja76*53*92 cm
Visina ručke77 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina4,85 kg
Bojaružičasta
Pogodno za lutku32 - 42 cm
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO787 Vanička s nočníkom
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.