Duboka kolica s tekstilom Natur D'Amour Baby Nurse Smoby za lutku veličine 42 cm s 55 cm visokim ergonomskom ručkom od 18 mjes

Opis proizvoda

Duboka kolica s tkaninom Natur D'Amour iz kolekcije Baby Nurse predstavljaju izuzetan poklon za svu djecu, prvenstveno djevojčice od 18. mjeseca starosti nadalje. Osmišljena su u prekrasnim pastelnim bojama ružičaste i bijele, primjerena su za lutku najveće veličine od 42 cm. Visoka stabilnost i lagano upravljanje razveseliti će svaku malu mamicu koja u njima može voziti lutku kod kuće i vani. Odlikuju ih kvalitetni i robusni kotači s tihim hodom, njihova ergonomska ručka nalazi se na visini od 54 cm. Dio kolica je i navlaka od tkanine na gornjem dijelu, zahvaljujući kojoj će lutka biti zaštićena od hladnoće i sunčevih zraka.

Djeca na raspolaganju imaju i prostor za pohranu koji se nalazi na njihovom donjem dijelu. Djevojčice će ga koristiti za prevoženje različitih dodataka za lutke ili pak druge igračke. Kolica za lutke kvalitetan su francuski proizvod, izrađen od izdržljive plastike koja je baršunasta na dodir. Ovo je realistična replika pravih dječjih kolica. Djeca se vole igrati s lutkama, vole ih kupati, presvlačiti, hraniti, uspavljivati ili voziti posvuda. Igra s dječjom lutkom za djecu je važna i za razvoj komunikacijskih i jezičnih vještina, na razigran način se približavaju svijetu odraslih. Dimenzije proizvoda iznose 37*54*48 cm, lutka nije dio paketa.

Priznata francuska tvrtka Smoby već više desetljeća proizvodi kvalitetne plastične dječje igračke. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je i izdržljiva, istovremeno pak nježna za dječje ručice. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby plastičnim igračkama potiču i razvijaju dječju maštu.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 18 mjeseci
PodrijetloFrancuska
Dimenzije37*55*48 cm
Ukupna visina55 cm
Dimenzije pakiranja37*24*52 cm
Visina ručke55 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bilješkano baby
Bojaružičasta
Pogodno za lutku42 cm
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.