Duboka kolica s torbom za previjanje Carriage Floral Corolle sklopiva za lutku veličine 36-52 cm podesiva po visini

Opis proizvoda

Duboka kolica za lutku Carriage Floral, francuske marke Corolle, ne smiju nedostajati niti jednoj maloj mami ili tati. Kao jedina web trgovina na tržištu, predstavljamo ovaj izuzetan novitet Corolle, zahvaljujući kojem će igre vaših najmlađih biti nezaboravne. Ova realistična duboka kolica za lutku na prvi pogled izgledaju kao prava kolica za bebu, jer su dorađena do najsitnijeg detalja i izrađena od prvoklasnih materijala. Kolica za lutku veličine 36-52 cm imaju preklopni pokrov, koji će se zasigurno svidjeti malim mamicama i taticama, oduševiti će ih prekrasan francuski dizajn. Dječja kolica za lutku ukupne su veličine 70 cm, ali su podesiva po visini, zato ćete ih moći razigrano prilagoditi djetetovoj visini. S ovim jedinstvenim kolicima Carriage sa sklopivim pokrovom djeca će se osjećati kao pravi roditelji. 

Prekrasna ružičasta kolica s nježnim cvjetnim uzorkom imaju jednako tako i torbu za previjanje, u koju djeca mogu pospremiti sve što im je potrebno u šetnjama. Sa stabilnim i savršeno dorađenim kolicima za lutku u igri će uživati djeca od 3. godine starosti. Duboka kolica raspolažu prostorom za pohranu, gdje djeca mogu pospremiti svoje omiljene igračke i dodatke, s kojima će se još bolje brinuti o svojoj omiljenoj lutki. Kolica u prekrasnoj kombinaciji boja možete jednostavno sklopiti, tako da nakon završetka igre neće zauzimati puno prostora, možete ih bez poteškoća prevoziti i u prtljažniku automobila. Igra zanimanja važna je u ranoj dobi, jer djeca s njom, između ostalog, upoznaju vlastite emocija i preuzimaju odgovornost za vlastite postupke. Zahvaljujući brojnim dodacima Corolle djeca svoje lutke mogu hraniti, presvlačiti, uspavljivati i kupati, a sve to u društvu najljepših i najboljih igračaka. 

Francuska marka Corolle u naručja vaših mališana donosi najljepše lutke, još od 1979. godine. Sve lutke ove marke sjedinjuju prvoklasnu kvalitetu, divan francuski dizajn s naglaskom na jedinstvene detalje. Marka Corolle može se pohvaliti prestižnom nagradom Parents’ Choice Awards, a također i mnogim drugim nagradama brižnih roditelja, prvoklasnih roditeljskih časopisa i stručnog žirija. Nepogrešivi dio Corolle lutaka su samo najbolji materijali, koji ispunjavaju stroge europske propise i ugodni su oku, a također i na dodir. U naručje vašeg mališana položite ove najljepše lutke na svijetu s dodacima koje ćete naći samo kod nas.

Karakteristike

  • duboka kolica za lutku Corolle
  • podesiva po visini
  • s preklopnim pokrovom
  • za lutku veličine 36-52 cm
  • dimenzije 70*62*40,5 cm
  • od 3. godine starosti
  • detalji prilagođeni starosti djeteta
  • prekrasan francuski dizajn
  • prvoklasna kvaliteta
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije70*62*40,5 cm
Ukupna visina70 cm
Pogodno za lutku36-52 cm
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO787 Vanička s nočníkom
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.